Så här skriver Cathis i en kommentar:

Hej! Jo, snart är det dags för julfester och nyårsfest och jag tycker det är svårt att hitta klänningar som passar en 37-årig 2-barnsmamma som vill vara jäkligt snygg, kool men liksom… värdig? En klänning som balanserar på rätt sida av sexig utan att vara tråkig. Några tips? Kram!

 

Fattar precis den känslan. Man vill känna sig lite het. Förstås. Men värdig. Fast ändå absolut helst inte ha tant-känslan i sig. Har spånat ihop lite inspiration nedan!

BLANKENS Nyår Zara.003Klänning Stylein/ halsband Jennifer Fisher/ nagellack O.P.I/ lång kavaj/kappa/Lindex/ skor (släpps i december) Blankens ”The Midnight”/ halsband i horn Louma Jewelry. Snyggt att matcha något riktigt kort och tight med låga skor och en längre kavaj över tycker jag!

Blankens NYÅR Lindex.002

Blus eller klänning (kan nog användas ungefär lika framgångsrikt som båda gissar jag) Gaultier för Lindex/ skor Blankens ”The Isabell” i svart mocka (kommer snart!) / byxor Rodebjer/ väska Phillip Lim. Ankelkorta byxor med en tunn lång blus över som får vara uppknäppt – för den som inte känner för klänning.

BLANKENS NYÅR ZARA.001

 

Klänning Zara/ matt orange lipgloss Armani/ dubbelring Maria Nilsdotter/ pumps Blankens ”The Sky” – släpps i december. Både effektfullt och megastylish att hämta upp accentfärger i läppstiftet och smycken.

 

0 svar

  1. Åh, så fina outfits du har ”spånat” ihop. Sitter nästan och smålipar vid datorn eftersom jag just nu fullkomligen längtar efter lite vardagslyx och har inget av den varan just nu. Lyssnade på er podcast igår efter ett riktigt dåligt möte med en forna kollega och jag vill bara säga att ert prat fick mig att må bättre. Det kändes som att sitta vid ett köksbord och dricka thé med två riktigt goda tjejkompisar. Tack för det 🙂!

  2. Cissan – hur lyssnar man på podcasten ? vi är dåliga på allt tekniskt,
    har laddat ner Itunes, tror vi…dåliga på tekniska saker, giggle…

  3. Jaja klänningarna är fina men du gör ju så fantastiskt snygga skor! Jag kommer bli ruinerad 😉 the gemma på väg i posten!!!

  4. Åh! När släpps The Midnight? Har för mig du skrev tidigare att den skulle komma nån gång före jul? Känner att den är min framtida favoritsko!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *