Snygga skor – kom och köp!

Nej hörni, nu är det dags att sluta vara så sabla sentimental och rensa ur garderoben, och jag tänkte fortsätta som jag gjort tidigare och sälja av grejerna här i bloggn och skänka pengarna till välgörenhet. Är inte det en fiffig idé?

Först ut: Den apsnygga skomodellen ”Trail” från Emu Australia. Storlek 38 (tyvärr får man säga, en gnutta för små för mig) helt oanvända – ja själva lappen sitter till och med kvar – och med en härlig sula i ull. Impregnera dem ordentligt och de kommer funka både under vintern (i alla fall om den tänker fortsätt vara hyfsat mild) och till våren. Lika snygga till jeans som till bohemchic klänning. Pengarna jag får skänker jag till Barnfonden den här gången.

 

Ska vi säga 500 spänn för skorna? Maila mig och haffa dem om du är intresserad.

Okej. Nästa ut är en vit blus med lite puffig ärm från See by Chloé. Storlek 38 (men jag har 36 och den har inte känts det minsta stor på mig). 500 spänn ger jag till Barnfonden om du köper den. Maila!

Sist ut är en gammal vapendragare: En mammaklänning från Diane von Furstenberg i 100 procent silke. Det står ingen storlek angiven, men jag har kunnat ha den både när jag varit i storlek 36 och när jag varit gravid och betydligt större, en är liksom lite töjig så man har plats att växa i den. Världens bästa partyklänning som gravid (någon gång när jag inte känt för att ha den så lång som den är, den slutar vid knäna ungefär – har jag tråcklat upp den och vips har man att göra med en lite raffigare historia). Jag har även använt den flera gånger när jag inte varit gravid. Det veckade tyget i fram där gravidmagen får plats hänger då lite rynkigt och snyggt ändå.

Här är vi på bröllopsfest, jag och klänningen (och här tror jag att den är något upplagd). Jag var gravid med Bonnie i vecka 12 eller nåt, och tyckte att magen var gigantisk. Eh. Det var den inte. Den skulle bli större. Betydligt större.

Nåväl. 700 spänn kan den väl vara värd? Maila mig om ni är intresserade!

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för Frida

    Skulle gärna vilja slå till på skorna men måste man bo i sthlm eller kör du med postgång?

  2. Profilbild för Kom och köp! | Cecilia Blankens

    […] Slutligen så finns gravidklänningen från Diane von Furstenberg kvar också. Lägg ett bud vetja! […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *