IMG_0757.JPG

IMG_0756.JPG

IMG_0758.JPG

IMG_0759.JPG

Får återkomma till om hur härligt det är att vara hemma igen, men har fullt upp med inskolning av barn varvat med jobb – så länge kan vi väl kika på och inspireras av de här bilderna. Det här är – som man brukar säga – right upp my alley. Mixen mellan elegant, skräddat, exklusiva material – med favoritjeans och en snygg klack.

 

0 svar

  1. undrar hur man kan tycka det är snyggt med
   hål i jeansen ?? fniss ….tror bara man tar efter andra,
   inga egna önskemål….

  1. Ingen som gör sig lustig över nån annans kropp. Snarare min egen i det här fallet. Men tror att ganska många ”tjocka” får utstå en hel del påhopp och lustiggörande också. Inte minst har de ca 30 procents mindre chans till ett jobb än en smal med samma meriter.

 1. Jättesnyggt, men hur ofta kan man egentligen vara barfota i öppna skor och samtidigt bära höstkappan. Men för inspiration visst! Läste också elefant och förstod inte om det var de over-Sizade kapporna du syftade på eller vad?! Hahaha. Lördagsmorgonhjärna kanske. Trevlig helg!

  1. Skall och skall, man gör väl som man vill? Och de flesta har väl det för att de tycker det är snyggt! Ganska enkelt, eller hur!

 2. Alltsa… dessa bilder ar ju menade for att skapa en kansla, sen kan man plocka bort och addera det man vill ha sjalv. Ta bort hal i jeansen och kop ett par stovletter med klack. Sug in helhetskanslan, ga inte in pa detaljniva. Kann den elefanta kanslan! Ha ha. Det blir roligt med felstavningar ibland.

 3. Älskar allt i bilderna;) jackorna, jisses! Har du tips på liknande den går och vita el tom vet du kanske vilka det är på bilderna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *