Eftersom jag själv skickade ut en förfrågan för några dagar sedan, och fick massor med härliga tips tillbaka, så vill jag sammanställa era förslag och egna favoriter inför vinterns snöväder. Det är alltså inte i första hand skor som bara passar när det är kallt jag menar, utan riktiga snödoningar, såna som håller fötterna varma och torra en heldag i backen men som ändå ser lite coola ut. Men en liten… touch of Aspen så där om ni hajar.

Here it goes:

Tommy Hilfiger, 1799 kronor.

Canada snow/Scorett, 1299 kronor.

Keen: Snow rover/brandos.se, 1999 kronor.

Merrell/Scorett, 1399 kronor.

Polo sport, 799 kronor.

Moon boot: W.E Butter/brandos.se, 2199 kronor.

Plexx/Scorett, 600 kronor.

Sorel/brandos.com, 1199 kronor.

Sorel "Joan of arctic"/brandos.se, 1549 kronor.

Timberland, 1699 kronor.

Jag hoppas för övrigt att ni som bor ute i landet eller helt enkelt på platser som saknar något vidare shoppingutbud inte missat skositen brandos.se, de har typ alla märken och skor man kan tänka sig. I alla prisklasser – fri frakt är det också!

0 svar

 1. brandos är kanon för oss som bor lite avlägset men ändå vill vara ”rätt” och varma……….super fina o fotvänliga!!!

 2. Jag röstar på sorel. En klockren klassiker. Jag red i mina denna vinter i typ trettio minus, och de tolererar all slags väta pch misshandel.

 3. Tack Cecilia, vad bra med en liten sammanställning. 🙂 Många fina där! Håller med om Mukluken från Timberland, älskar dem! Funderar på att par låga sådana. Fast jag gillade Sorel också.

 4. De flesta av dessa var ju inte speciellt snygga… De allra fulaste var Sorel och Polosport som ju ser ut som en allvädersstövel för barn! Inte min cup of tea precis…
  Den översta liknar en kraftigare mockasin. Ett par Plexx skulle jag dock kunna tänka mig! Bra pris också.
  Annars funkar väl ett par Uggs? Tål både kyla och snö om man impregnerar dem.

 5. Är det någon som vet vart man kan köpa dom muluk från timberland till dam??

  Helst på nätet, men annars på någon kedja

  Snälla hjälp!

 6. Haha Sandra så tänkte jag också, åtminstone om Polo Sport skorna. Som var billiga för att vara vuxenskor, men högst normalprissatta för typ 4-åringar. Min dotter var isåfall SÅ rätt redan förra vintern med sina exakt likadana från Ica Maxi.

 7. Grattis till lilla Rio, vad skönt att allt gick bra! Tittade på dina tips om vinter stövlar såg att du tipsade om ett par Timberland, var har du hittat dom har letat länge efter ett par svarta.
  Ha de jätte bra och hoppas på svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *