Jag tycker faktiskt nästan att det är lika kul att shoppa med/åt andra som att shoppa själv. Det är en rolig utmaning att plocka fram någons bästa med hjälp av rätt kläder, peppa någon att våga lite mer, testa något nytt. Idag hängde jag med Peter Jihde som smakråd när han skulle leta fram kläder inför en Idol-tv-inspelning i helgen (vi var på MQ, programmet har något slags samarbete med dem).  Han blev hur som helst ursnygg i ljust gråblå enkelknäppt kavaj, marinbå chinos, vita tygskor och vit skorta. Lagom preppy sommarklädsel på en man tycker jag!

Inne i MQ-butiken la jag också märke till a little something something till mig själv.

Jag vet inte om bilden rättvist visar hur snygg denna skapelse – en liten shortsjumpsuit i denim – verkligen är. En riktig sommarplåga skulle jag vilja kalla den. Lika fin till flipflops på stranden som till höga klackar och en liten skinnjacka i partynatten. 399 kronor är priset!

/Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *