Jag är ingen sån där som har 50 bloggar som jag följer varje dag, jag brukar kika in dem på mama och så har jag ett par till som jag kollar med jämna mellanrum. Men så finns det en storfavorit; Kändisbebisar. Och är ni som jag typen som tycker att det är helspännande med namn är det här ett ställe där ni bara måste passa på att idka lite allmänbildning. Hon som skriver bloggen gör det på ett så fantastiskt seriöst, noggrant och osnaskigt vis att man fastnar helhårt. Idag har jag till exempel lärt mig att en radioprogramledare i Göteborg som heter Linda har en son vid namn Tiger och fick nyligen en dotter som hon döpte till Elvira. Det visar sig också att Ola Salo har en fru som heter Anneli och att de nyligen fick en dotter som de kallar Judith. Kolla själva och se, visst är bloggen fin? Lite mamma-porr så här på förmiddagskvisten är ju svårt att tacka nej till menar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *