B90A3074Jag är verkligen periodare när det gäller vissa plagg, färger, former eller material. Den här sommarens mega hang up är vita skjortor. Jag har samlat på mig tre stycken (en från H&M, en från Current Elliott och så den ovan från Acne) som jag varvar till kjolar, shorts, jeans, svarta byxor – jag det mesta helt enkelt. Varför? Därför att jag tycker att det ser lite filmiskt härligt ut tillsammans med mitt korta hår, och dessutom blir det aldrig för varmt men mer värmande än en T-shirt om det skulle bli svalare. Det lynniga svenska vädret ni vet. Något jag däremot inte är periodare med är – som synes – de här jeansen från Dr Denim. De har gått varma var och varannan dag i säkert sju år nu och hur mycket jag än letar efter andra blir inga någonsin som dessa. Nu är de så väldigt trasiga bara, och jag skulle behöva laga dem på något sätt. Vet inte hur bara, är rädd att för mycket lappar över knäna gör dem hårda och omysiga?

Skorna är ett par provexemplar från vårens Blankens-utbud.

0 svar

  1. Vilka skor! Jag älskar varenda fn av dom du gjort ich till våren kommer jag vara spekulant på dina produkter då jag inte längre har svullna gravidfötter. Bra jobbat Cecilia och du ser för jäkla stark och filmisk ut på bilden. Snygg!

  2. Hej Cecilia! Ett supertips för att laga trasiga jeans är att limma fast jeanstyg i liknande kulör från insidan med textillim. Stryk lim längs kanterna av hålet och smacka dit lappen bara. Det håller otroligt bra i tvätt efter tvätt och blir inte alls hårt och klumpigt.
    Kram Lisa
    PS. Du är supersnygg i ditt korta hår 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *