Sommarinspiration

Så här gick jag runt större delen av tiden i Miami: korta jeansshorts, något stretchiga är mitt förslag, stelt jeanstyg ger lätt ”lårbulle” vid shortsslutet när man sitter (ja, om man inte är supervältränad förstås, fast mina jeansshorts var uppvikta nertill, inga fransar, känns lite mindre strand och mer klätt) och någon form av feminin top. Tunn vit T-shirt, en tunn blus eller en nättare kofta. Och så ett läderbälte i midjan (gärna flätat!) där själva remmen får hänga fram och dingla lite. Det där med att uppfinna modehjulet varje ny säsong tycker jag verkar dumt. Det här är enkelt och snyggt. Inga konstigheter alls egentligen. Låga knytskor eller sandaler till och en kavaj över kanske. Jag tänker fortsätta på mina påbörjade sommaroutfits också när våren och sommaren kommer hit till Sverige. Och som jag längtar nu.

Kläderna på bilden kommer från Only (och det är väl för övrigt en kjol och inte shorts hon har på sig, men ändå, ni fattar grejen, och kjol är ju inte heller fel för den delen), men jag vet att både Lindex och H&M också har både snygga jeansshorts och matchningsvänliga överdelar i massor nu till våren.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Solin
  Solin

  Tjusigt! Hur går det med löpar-spotifylistan. Längtar att komma ut med lite bra musik!
  Trevlig helg önskar jag från mulet Skövde

 2. Profilbild för Elin Löwstedt

  Anders Timell skriver på Twitter att han sett din mage och grattar din man Per. Är det en tredje på väg, eller har du en mycket snygg mage? 🙂

 3. Profilbild för Solin
  Solin

  Tjusigt! Hur går det med löpar-spotifylistan? Är sugen på att ge mig ut med bra musik i öronen.
  Trevlig helg önskar jag från ett mulet Skövde.

 4. Profilbild för Ninis
  Ninis

  Hej Cecilia,

  Jag har börjat läsa din blogg sedan nagra veckor tillbaks och jag tycker att du skriver pa ett roligt och personligt sätt som man kan känna igen sig i. Dessutom läste jag intervjun med dig i Mama och blev sa glad för att du är stark nog att strunta i kritiken för att du jobbade tidigt när Bonnie var liten. Det har jag ocksa gjort, mest eftersom jag maste (bor utomlands), men även för att jag tycker att man kan kombinera bade barn och jobb. Men det far man mycket skit för och jag är glad att du visar att det gar att vara en bra mamma OCH ha karriär samtidigt. Tak för det.

 5. Profilbild för Veronica

  Åh …nu kom min sommarlängtan också! Så vill jag oclså gå klädd i sommar =)

  Kram Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *