Det känns ju lite sent att fascineras av nätshoppingens alla möjligheter nu, så här tio år senare är det liksom ingen ”grej” längre. Men jag måste bara lyfta fram, poängtera säga att nätshopping-är-väl-bra-men-att-nätshoppa-till-barnen-är-ju-fan-en-life-saver. Att gå omkring i butik med barn gör jag helt enkelt inte. Och om jag nu får någon minut över att hänga på stan vill jag ju hellre kolla på grejer till mig själv än till barnen (so sue me) – men att beställa hemifrån till de små, när objekten i fråga sover och frid och fröjd råder, det är så genialiskt att jag jublande måste klargöra det gång på gång för mig själv varje gång det händer. Jag menar. Nog för att barnen kan vara petiga med färger och material och sånt, men passform och annat som vi med T&A (inte för att jag har varken det ena eller det andra iofs) skiter de ju högaktningsfullt i.

Här hittar ni Bonnies nya sommarjacka (och jag har hört att den finns i vuxenstorlekar också, och måste erkänna att jag gärna skulle knalla runt i en själv. I silver. Fast att ha likadan jacka som sin dotter är kanske i töntigaste laget. Även om det i och för sig har hänt förut). Och gummistövlarna från Hunter finns här hos Awaremini, men om nu går in här och tävlar har ni också chans att vinna dem! Kör hårt!

0 svar

  1. Dyyyra gummistövlar! Jag ska till London nu snart, där kostar dom bara ca 310 kr, så kolla om ni kan beställa dom därifrån istället. Tex från Hunters hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *