Sömnlös i Miami

Sabla jetlaggade ungar. Klockan är bara strax efter sju på morgonfjärten här i Miami och vi har redan legat och glott på Disney Junior…. puh. Alldeles för länge. Men vad sjutton hittar man på halv fem på morgonen med två superpigga ungar? Idag måste vi lägga upp någon slags sömnstrategi så att de i morgon för hoppningsvis kanske kan sova till… sex eller nåt. Rena sovmorgonen alltså. Dessutom har jag och Åer blivit superförkylda båda två och nu ligger vi och tävlar om vem det är mest synd om. Det spelar ju i och för sig ingen roll vad jag säger. Han tittar på mig med en blick som säger ”ja, ja – men här har du en som har riktig snuva” när jag försöker gnälla lite. Kort sagt: Per har en mansförkylning, jag bara en vanlig.

Hur som helst. Den här svarta kjolen som jag inlett Miami-tiden med är något av det snyggaste jag sett från vårens klädutbud. Och det fina är att den kommer från Lindex och alltså inte är direkt varken dyr eller svårtillgänglig. Gillar att den är längre bak, och det tunna tyget som gör att den känns himla festlig, men ändå kanske är coolast att matcha ner litegrann. Här med träskor från H&M samarbete med Swedish Hasbeens från förra året.

Okej. Nu ska jag försöka stoppa ner någon unge i vagnen och gå på promenad längs med havet.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för felice

  wow! hårfärgen matchar skorna =)

  trueromancebyfelice.blogspot.com

 2. Profilbild för 6barnunder7

  Likande tråkig upplevelse hade jag här hemma utan jetlag. 4-åringen hade slocknat när han kom hem från dagis kl 17 och jag höll tummarna för att han skulle sova hela natten, men icket. Höll mig vaken halva natten och ville se Små Einsteins och Scooby doo varje gång jag somnat ;(. Krya på er. Mansförkylning är inte att leka med 🙂.
  Mvh Anna
  6 barn under 7 år

 3. Profilbild för Ninni
  Ninni

  Väldigt snygg kjol, synd bara att den modellen mest får mig att se ut som en köttbulle.

 4. Profilbild för Klara
  Klara

  Åå Cecilia va fin du är! Vad är det för en underbar kjol? Finns den på Lindex nu? Kan inte hitta den! Kram!

 5. Profilbild för jenniepennie
  jenniepennie

  Spring och köp Zicam, bästa mot förkylning!!

 6. Profilbild för jenniepennie
  jenniepennie

  Lite jet lag tips 🙂

  När vi landar i Californien brukar vi köra sena middagslurar. Så vi alla kan stanna uppe så sent som möjligt dom första dagarna. Om knoddarna kommer i säng runt tio på kvällen är det jackpot. Låt dom sova runt 4pm och sen väck dom med parklek. andra och tredje dagen är det jobbigast. Sen vänder det! Hoppas ni mår bättre snart!!
  Kommer alltid rätt i tiden snabbare på så sätt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *