Sov gott

Sent om sider kollade jag just igenom goodiebagen från The Body shop som jag fick på mamagalan i söndags. Till min ofattbara glädje låg där en Dreamy pillow & body mist-spray. Jag har haft en sån förut som jag snålat på läääänge eftersom jag av någon anledning fått för mig att den tagits ur sortimentet. Den doftar alldeles spa-igt, det är nog den bästa beskrivningen jag kan ge, och jag brukar alltid ge lakanen en riktig omgång när jag bäddar rent. Enligt tillverkarna ska den innehålla något som gör att man sover bättre också. Om den har den effekten vet jag inte, men gud vad mysigt det är att krypa ner i sin koj när den doftar av den här sprayen. Det är så att jag längtar redan nu.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Annie
  Annie

  Villl verkligen inte vara jobbig o så men undrar om det är helt bra med en massa spray med parfymer etc i sängen om du har bebisen där också. De är ju känsliga och risk för allergier mm blir ju större när man exponerar de små liven för just parfymer och kemiska medel, även om de kan verka härliga och ”naturliga”. Well, bara en tanke, verkar najs som sånt dock!!! Hoppas allt går bra med Rio!!

 2. Profilbild för fashionmama

  Oj, verkar ju toppen. Gillar redan känslan av mjuka lakan men en mysig doft kanske förstärker känslan..(=

 3. Profilbild för Asta
  Asta

  Älskar Body Shops produkter!

 4. Profilbild för Angie
  Angie

  Något dom har tagit ur sitt sortiment är min favorit body lotion EVER, Brazil Nut. Är halvt förstörd för det, den luktar så gott så att man helst vill sätta i sig hela flaskan!

  @Annie, det är snarare så att risken för allergi ökar om man inte blir exponerad för olika saker.

 5. Profilbild för Camilla
  Camilla

  @Angie, När försvann den? Jag måste ha missat något här medans jag testat runt bland Body Shops övriga body lotions. Var ju min favvo också, varför fick jag ingen förvarning så jag kunde köpt på mig ett litet lager? Luktade ju som det smarrigaste godiset som man kan tänka sig.

 6. Profilbild för Angie
  Angie

  @Camilla, eller hur! Förvarning innan ngt försvinner vore tacksamt! Vet inte när den försvann riktigt, jag skulle köpa en ny förra veckan men hittade den inte nånstans. Mailade kundservice som sa att den utgått 🙁. Vi får hoppas att den kommer tillbaka!

 7. Profilbild för Fia
  Fia

  Håller med Annie. Verkar ju härligt men aldrig att jag skulle använda det med bebis eller små barn. Det är ju väldigt ”kemiskt”. Tack annars för en bra blogg!

 8. Profilbild för Camilla
  Camilla

  @Angie, Vi får starta en namninsamling eller en facebookgrupp! ;o)

 9. Profilbild för Angie
  Angie

  @Camilla, jag har faktiskt tänkt tanken haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *