Av oklar anledning är den enda bilden där jag är med från 40-årsfesten tagen i restaurangköket. Ja ja. Klänningen är råsnygg i alla fall. Från Karen Millen

8.50 vaknade vi i morse. Vi snackar alltså tio i nio. TIO I NIO! Då var det Bonnie som väckte oss. Rio kostade på sig tio minuter till av sömn innan hon bahagade masa sig upp. Det här gav ett ljuvt smakprov på livet-efter-småbarns-åren när man faktiskt kan få sova tills man vaknar självmant på helgerna igen. Det är väl däråt man är på väg. En dag i taget liksom. Och timingen kunde inte varit bättre för igår var vi på 40-årskalas och firade Pers närmsta vän, superfavoritmänniskan Thomas. Vi dansade mycket och somnade sent, och ja, ni inser lyckan i att också barnen ville ha sovmorgon just denna dag.

Söndagen har vi spenderat på Arkitekturmuseum här i Stockholm. Bonnie är enort intresserad av att pyssla. Klippa, klistra, klutta, kladda – skapa små fantasifulla alster av vad som helst egentligen – och här hade de ett pysselrum med tygremsor, saxar, glitter, papper, tyger, och äsch – orkar inte rabbla mer än men i alla fall en total fiesta för pysselsugna barn. Temat var att inreda ett rum till någon man kände, där den personen kunde få bo när den blev gammal. Som ett modernt äldreboende typ. Så nu har farmor en liten prototyp i form av en låda med guldgolv, ett paljettpimpat badkar (gjort av en smörask) och någon slags vedlår och en pall samt väggar med oerhört färgglada tapeter och mycket konst. Ja ja. Har ni barn som gillar pyssel kan jag varmt rekommendera stället. Bonnie tokgillade det.

 

0 svar

  1. Vilken fantastiskt snygg klänning! Gick in på Karen Millens hemsida och jisses vad mycket snyggt (och smickrande modeller!) men tyvärr alldeles för dyrt för min budget. Blir nåt att unna sig i framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *