Spa-hög

Jag inledde morgonen med ett tandläkarbesök men kompenserade sedan med något betydligt trevligare. Jag fick nämligen en inbjudan härom dagen som det var fullkomligt omöjligt att tacka nej till. Läs själva:

”Jag tänkte höra med dig om du skulle vilja testa en helt fantastisk behandling, Cooling Hot Stone, på Re:fresh Day Spa i Stockholm? Det är en otroligt avkopplande upplevelse där en terapeut masserar kroppen med varma stenar. Därtill tillkommer huvudmassage och en fotritual med varma handdukar.”

Jag är helt värdelös på att slappna av. Det är något jag ärvt från min mamma, och det är askass att det är så. Men. Massage. Det gör banne mig susen, och just därför tror jag att jag är alla spaterapeuters ultimata case. Vilken förvandling jag genomgår! Jag kommer in; speedad, babblig, ofokuserad, stressad, spänd – och går därifrån och ser inte ett dugg piggare ut än heroinisterna på plattan. Fast lite mer roskindad möjligtvis. Alltså, jag vet inte vad som händer men efteråt dreglar jag, sluddrar och det är bara med en styrka som jag inte ens visste att jag besatt som jag lyckas röra mig upp från massagebritsen över huvudtaget. Jag tar liksom igen för alla oavslappande dagar och blir fullkomligt gränslöst tokamaja-avslappnad. Mer död än levande, eller i alla fall mer hög än… inte hög.

Och den här behandlingen var banne mig något alldeles i särklass. Cooling hot stone body facial. Varm, len och lagom hård massage med ansiktsbehandling som grädde på moset. Den enda nackdelen var väl egentligen… att den tog slut. Jag hade nog kunnat ligga kvar i två veckor minst utan att tröttna.

Okej. Jag lovade mig själv att jobba i dubbel hastighet under eftermiddagen nu när jag gick och blev så här lyxbehandlad på arbetstid. Bäst att kvickna till och lägga i högsta växeln!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för mirakelmorsan
  mirakelmorsan

  Åh gud så underbart! Skulle göra vad som helst för en massage nu…njae, nästan i alla fall 🙂 Har kollat runt lite efter gravidmassage här i Göteborg, men det är ju inte helt lätt. Förstår att du inte kunde tackat nej, hade varit fruktansvärt att tacka nej till avslappning.

 2. Profilbild för Lovisa
  Lovisa

  Vad är grejen med stenarna? Nyfiken!

 3. Profilbild för Sandra
  Sandra

  Hej det har inget med detta inlagg att goraen foljer din
  Blogg och sett att du ar ute efter en vinter jacka tyckte denna likknade lite den du var sugen pa kanske kan vara till lite hjalp. Sag den pa Englas show room och tankte pa tt det verkar vara lilnamde en san du soker.

  Den kommer fran muubaa
  http://englasshowroom.com/wp-content/uploads/2011/08/733016-0014_1.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *