Ssssch, säg inget till Bonnie…

Bonnie vaknade i morse och och skrek och levde rövare från första sekund. Man fick inte nudda hennes nacke och hon verkade ha superont. Lite snabbgoogling senare hade jag givetvis börjat stressa upp mig över den ena tänkbara åkomman efter den andra. Men efter doktorbesök på förmiddagen visade det sig att hon förmodligen bara har nackspärr eller någon form av sträckning. Puh! Måla fan på väggen är lätt att göra. Särskilt med en massa hormoner och allmän förlossningsstress som rusar runt i kroppen.

Ni får lova att inte skvallra för Bonnie om ni springer på henne, men jag sitter och kollar efter lite födelsedagspresenter och har hittat en hel del saker som jag tror att hon skulle gilla. I mitt och Pers sovrum har vi såna där ryska babushka-dockor som Bonnie älskar att pyssla med. Nu hittade jag samma upplägg, designade av Ingela P Arrhenius fast med lejon. Lejon är högaktuella här hemma för tillfället. Med någon slags skräckblandad förtjusning från Bonnies sida kollar vi lejonfilmer på youtube och jag och Per får svara på många frågor om exakt vad lejon äter och inte äter. Det här kommer bli värsta succén!

På kvällarna när det är läggdags läser vi sagor, och avslutar alltid med Camilla Lundstens historier om Lillefanten, Kanina och Maskot. En plansch med favoritfigurerna kommer nog Bonnie gilla att ha på väggen. Kanske att hon får ett pussel också?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Jennifer
  Jennifer

  Tack Cecilia för en härlig blogg!. Tycker din nya frisyr blev så himla fräck att jag nu bestämt mig för att klippa mig likadant nästa gång hos frisören! 🙂, det är lugnt eller?.
  Undrar om du kan tipsa mig om 2 saker: Var hitttar jag mjuka och snygga strumpbyxor/leggins i bra kvalitet?
  Och vad ska jag använda för duschtvål till min fruktansvärt supertorra hud? Tack på förhand! MVH!.

 2. Profilbild för Veronica
  Veronica

  Jag trodde nästan att förlossningen startat 🙂 Visst de är jättesöta de små lejonen, jag har sett att de säljer dem på Designtorget där för övrigt också säljer jättesöta nattlampor (uggla, kanin och svamp tror jag). Pussel kan de små inte ha för många av. Min son fick ett i ettårspresent som han är jätteglad över! Det finns så mycket fint till barn!

 3. Profilbild för Jessica
  Jessica

  Hittar inte lejonen på hemsidan, bara ”cirkus” som verkar innehålla endast ett lejon? Är det jag som inte hittar, eller så kanske de har tagit slut?

 4. Profilbild för Anna
  Anna

  Mycket bra tips med lejonen! Min dotter är 1½ år och också helt tokig i lejon. Hon kan mest låta som ett lejon men det är väl bra nog än så länge?! 🙂 Lycka till med nya bebisen när hon kommer. Förresten, när är det beräknat till?

 5. Profilbild för R
  R

  Lejonintresset har nog med åldern att göra. En liten kille stod på verandan på landet och spejade oroligt mot skogen och försökte övertyga sig själv med: näej kommer jejjon!

 6. Profilbild för sandra
  sandra

  Gud vilka fina grejer, nästan så jag vill köpa till mig själv! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *