20130724-222649.jpg
Jag har hakat på ett gäng som grupptränar på ett gym för en svensk instruktör, varje dag klockan 10 är det ett pass. Nu är jag inte på plats varje dag, men några gånger i veckan blir det. Mycket styrka kör vi. MYCKET. Och det fascinerande är att återigen upptäcka att man klarar så vansinnigt mycket mer än man tror. Det är det som är det fina med att träna med att andra. Det går liksom inte att lägga sig på en bekväm och smärtfri nivå då. Går inte att köra lagom. För man vill inte vara veklingen som inte pallar. Och vips har man gjort pull ups, utfall och hundratals push ups – bara för att någon säger till en att man kan. För det är ju så. Man kan. VI kan. Och är så vansinnigt mycket starkare än vi tror.

Det är det som är nyckeln till att finna lyckan i träning. Att utmana sig – och upptäcka att man aldrig behöver bli besviken.

0 svar

  1. Tack för peppen! Ditt inlägg gjorde att jag höjde vikterna med 5kg när jag var pa gymmet igar och klarade det galant. Idag är det lite värre men det är det värt! Bra jobbat av dig! Och lite av mig! Tack tack och trevlig helg! http://www.ikaramel.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *