[youtubeplay id=”wMZA9ALCbhA” size=”medium”]

Om bara några veckor är ”Mitt positiva liv”, boken om min fina vän Andreas Lundstedt som han och jag skrivit tillsammans, i bokhandeln. Här är en trailer. Jag får fan gåshud när jag ser den.

I övrigt. Semesterns sista dagar tickar ner. Det är alltid otroligt vemodigt på något vis när man måste konstatera att (ännu) en sommar lagts bakom en. Och att man ofrånkomligen har en mindre kvar.

0 svar

  1. ”En mindre har man kvar” Det var nog det deppigaste jag har hört typ någonsin… Vemodigt javisst men kan det inte vara så att man har ytterligare en sommar man att bära med sig i sitt minne/hjärta?!

    Skulle förresten vara intressant att höra hur du tänker om att skapa barnens minnen. Mina flickor är precis lika gamla som B och R och just i sommar har jag tänkt mycket på att jag som förälder har möjlighet att påverka deras bild av barndomen och inte minst med sommarminnen som ju på något sätt etsar sig fast starkare än andra. Hur tänker du? Är det några av dina egna minnen som du håller kära som du vill att barnen också upplever? Några minnen som du inte vill att de bär med sig? Eller blir det som det kan så länge som de får värdefulla/lustfyllda upplevelser? Kram

  2. Kan du inte berätta hur det var att komma hem & träffa tjejerna igen?!? Hur kändes det? Hur var dom? Det är så härligt när dom blir så där SUPERglada. Min 20 mån blev till sig av lycka när vi kom hem efter 3 dagar borta (hade varit m storasyster. & farmor & farfar). Skönt då jag var lite orolig att hon skulle ”straffa” oss lite.

  3. Jag ska absolut läsa den, tycker det är super stark att våga vara öppen med någon som du faktiskt inte behöver berätta för omvärlden.

  4. Ja vilken bra trailer! Måste oxå bara tillägga att jag älskar Alcazars dansmusik, så jäkla party! Har svettats på många dansgolv till deras dängor på slutet av 90-talet – början på 00-talet.

  5. Hörde i Hannah & Amandas podd att du ska börja jobba på Perfect Day… Åh vad roligt – mina tre favoritbloggare på samma arbetsplats!

  6. Måste bara rätta mig själv som var ute och cyklade lite med årtalen. Lyssnade och dansade till Alcazar hela 00-talet. Stay the night är den bästa låten att släppa loss till 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *