Stilcoachen

Ni har väl inte missat senaste numret av mama och Stilcoachen? Sidorna där jag och världens härligaste team sätter tänderna i er läsare som känner att ni kanske behöver just lite stilcoachning. För er som fått barn och hamnat på den där platsen där jag vet att jag inte är ensam om att ha varit: Åh-vad-fan-är-min-stil-NU-då-två-barn-senare? Den där perioden där minikjolarna från förr känns fel och det där superpräktiga och megatråkiga allt för lockande. Jag och gänget hjälper er att våga lite mer och hitta tillbaka till den garderob som är du – nu.

I senaste numret dyker livsfarligt snygga miljöinspektören Miranda upp! Mjaaauuuuuiiii – vilken satans jävla megahot mama va?

I augusti åker jag hem till Sverige för att plåta nya Stilcoach-sidor till höstens nummer av mama. Är man intresserad av att vara med går det bra att anmäla sig HÄR!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Christina
  Christina

  Hejsan! Kan inte du tipsa om snygga praktiska handväskor för mammor. Känner att vi växt ur skötväskan, men behöver ändå något rymligt för en blöja, vattenflaska och lite mellis.

  Tack!

  Christina

 2. Profilbild för Miranda
  Miranda

  Oj vilken blygsam presentation av mig (not) 😉. Tack igen för en kul dag och för att du gjorde mig så fin! kram /Miranda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *