Stockholms-semester

Pers syster med familj är och hälsar på. Två små kusiner i Bonnies ålder gör ju förstås att det är som upplagt för barnaktiviteter. En av de fina sakerna med att ha gäster på besök är att man får tillfälle att vara turist i sin egen stad.Igår åkte vi buss och båt runt i stan, från sjön är Stockholm så vackert att man nästan får gåshus – tänk att man får bo i en så vacker stad! På Djurgården stannade vi ett par timmar på Junibacken. Barnen verkar orka hålla i gång hur mycket som helst där inne. Annat är det med oss stackars vuxna. Efter en timme var jag så slut att jag vacklade in i matsalen och praktiskt taget bad om en glass. En livräddare.

En matt dagens framför Villa villekulla. Kjol från Indiska.

Vi var inte ensamma på Djurgårdsfärjan, det var vi inte.

Efter Djurgårdsäventyret tog vi båten vidare till fantastiska Boule & berså där vi käkade utomhusmiddag och barnen kom igång och lekte och busade igen på gräsmattorna efter att ha trött-dippat med mungiporna en stund på eftermiddagskvisten. En härlig dag i Stockholm. Bästa sortens dag i Stockholm.

Vaaaaaar är Rio?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Jenny
  Jenny

  Hej på dig fantastiska människa!
  Tycker det är inspirerande att läsa din blogg, tyvärr tycker inte min blivande man det, då klädkontot ökat drastiskt 😉.

  Jag är lite nyfiken på dina vigsel ringar, hur breda är dem och skulle man kunna få en close up? Du är som sagt en inpirationskälla.
  Jag undrar även hur lång är du? Är själv rätt kort så allt ser inte bra ut på mig. Är du lång eller är du bara en fena på att allt ser snyggt ut på dig?

 2. Profilbild för johanna
  johanna

  Jag skulle gärna vilja se rio på din header! Du har otroligt söta barn!

 3. Profilbild för Frida
  Frida

  Vad söt hon är Rio! Känner igen det där titt-ut-andet då min dotter är i samma ålder (född 29/10). Vinka och klappa händerna är andra favoritsysslor just nu;) Man blir alldeles tagen av all gullighet. En härlig ålder verkligen.

 4. Profilbild för Emelie Elisabeth

  Ser ut som en härlig dag! Och kjolen var ju inte dum den heller!

 5. Profilbild för Tess

  Såg dig på Boule och Berså på kvällen! Tänkte säga nåt typ hur mycket jag gillar dig och din blogg 😉 men mesade ur… Sen ser jag här att ni varit på Junibacken precis som vi var samma dag – lustigt! Det var en fantastiskt dag och kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *