Bonnie, som snart är tre och ett halvt, är i en sådan där mellanålder när hon verkar vara för liten för allt hon vill göra men ändå så väldigt stor, mogen och förståndig. Tycker inte minst hon själv. Att sova på tuppis på dagen har hon slutat med. Tupplur är för småpluttar anser Bonnie och skrattar på sig de gånger jag tycker att hon verkar trött och föreslår att vi kanske skulle gå och vila en sväng. Men sätt henne i en bil eller en vagn några timmar senare, vid fem, sex-tiden på eftermiddagen – ja passar det misann att sova. Hon somnar som en stock och är snudd på omöjlig att få liv i. Vilket betyder att hon hinner roffa åt sig en god stunds vila och självklart inte är ett dugg intresserad av att sova när det sedan är läggdags någon timme senare.

Med vagn är det lite samma sak. Hon gillar friheten i att kunna promenera själv, men pang så är hon som en liten apunge i famnen och orkar inte gå en meter till. Därför har vi förstås med två vagnar till tjejerna. Rio har sin gröna Emmaljunga-vagn, och Bonnie har fått en Brio Spin. Vi behövde en lite större vagn (så att den stora treåringen skulle få plats), men som ändå kändes nätt. Samtidigt måste den vara bekväm och ryggstödet måste kunna fällas bak om hon nu vill ta en tuppis ändå. Vi har inte testat den särskilt länge, men än så länge tycker jag att den verkar toppen. Och andra som har en likadan verkar vara helnöjda, eller vad säger ni?

0 svar

 1. Gud vad ni haller pa med olika vagnar!
  Det verkar som ni har typ haft 20 olika vagnar for Bonnie.
  jag hade 2 vagnar for mina barn….. Och vi reser jamt, bor inte ens i Sverige. Varfor gora det sa dyrt & komplicerat?

 2. Vår kille som är 19 månader har en Brio race, typ likadan som spin men med ”fasta hjul” där fram, för att underlätta vintertid tänkte vi, men jag vet inte om det har så stor betydelse egentligen. Vi gillar den jättemycket och jämfört med våran Emmaljunga-vagn är den enormt smidig, nu går det ju faktiskt att ta sig fram i butikerna utan att behöva ställa ifrån sig vagnen! 🙂

 3. Jag skulle vilja ha en Brio race till vår tjej. Swirvel-hjul är inte ens att fundera på där vi bor. För mkt off road, för mkt snö. Men vår Emmaljunga City cross fungerar fortfarande hur bra som helst och då känns det liksom onödigt att köpa en ny. Även om det vore skoj. Såklart.

 4. Vi är i valet och kvalet mellan en Brio spin/race och Emmaljunga scooter. Vår dotter sover fortfarande på dagarna och då gör hon alltid det i vagnen, hon är bara två och ett halvt men hon är rätt stor och brion känns så liten? Smal på något vis, får dom ordentligt med plats i en brio? Om man vill packa ner henne med overall eller åkpåse?

 5. Vi har en brio spin till våran lille Alfons, som också är snart 3 1/2. Vi köpte den när den kom. Kan de ha varit vår-10 eller var de förra året?? Ne de va nog 2010. Vi är iaf väldigt nöjda med den. Måste nog dock smörja hjulen lite, har varit lite dålig med det:/ Ni ser iaf ut att ha de härligt borta i staterna! Lite avis är man allt:) speciellt när man såg joggingrundan:) härligt!! Ha de gött!!

 6. Jag har ingen erfarenhet av dem men skulle vilja ta upp en annan fråga – en vagn som jag saknar är en bakåtvänd vagn där barnet sitter med ansiktet mot föräldern! Varför finns det inga sådana sulkys? Jag har teutonia för att den är vändbar men saknar sulky för att det inte finns bakåtvända. Ska snart ut o resa och letar efter en sådan. Visst är Florida underbart! Har varit där många gånger 🙂

 7. Har haft en sån i snartö 2 år och fullkomligt älskar den, bästa köpet! Så lätt och nätt och fullt bakåtlut. Min dotter är 3 och jag har tyckt att man kan ha de sen hon var pyttis och säkert ngt år till. SMal o bra. Men gud, nu låter jag som en brioförsäljare. det är jag icke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *