IMG_1736.JPG
På sin 4-årsdag bestämde hon sig för att börja suga på tummen. Och sen har hon hållt på så där. Vår lilla lilla 4-åring som samtidigt är så stor och världsvan och har en alldeles egen pojkvän ( och som till sin stora förtret igår insåg att hon blandat ihop svenskans ”pinigt” med engelskans ”penis” vilket betyder att hon gått runt i skolan och snackat om både det ena och det andra (som att visa rumpan eller råka släppa en stinkig prutt) som ”very penis”. Jag och Bonnie kunde inte hålla oss från att skratta högljutt när vi hörde detta, till Rios enorma förtret.)

Tänker att det är bäst att hon får hållas med sin tumme ett tag. Alla har vi våra egna sätt att hantera det här med att det ska komma en bebis-brorsa – kan ju inte bara vara kul att bli av med platsen som familjens minstingbebis till någon annab kan man ju förstå.

0 svar

  1. HHahah åh, sitter på Oakland Airport och är alldeles förkrossad över att lämna USA efter tre veckor i Kalifornien och det här var precis vad jag behövde läsa nu. Very penis! 🙂

  2. Lite igenkänningsfaktor där! Var Hannah började ocksa vid nästan fyra plötsligt med tumme da hon blev storasyster efter att bara ha varit lillasyster. Det var ”nagra” ar sedan och nu är hon själv nybliven mamma och tummen; den slutade hon med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *