Jag hittade en bild i min mailbox på mig från när jag var i samma ålder somBonnie är nu ungefär. Mamma så klart som skickat någon gång. Asså. Jag kanske tolkar lite som jag vill här, ser vad jag vill se och så vidare, men – är vi inte sjukt lika ändå? Samtidigt som hon ju är galet lik Per. Vad betyder det? Att jag och Per är lika varandra? Hm, vet inte om jag gillar den tanken.

Undrar hur nästa baby kommer se ut? Jag har fått för mig att hon kommer ha mer hår än Bonnie (vilket kanske inte är någon jättebedrift att uppnå i och för sig, å andra sidan kommer vi både på Pers och min sida från släkter där alla små ungar föds mer eller mindre totalskalliga) och ha en större näsa.

0 svar

 1. Visst finns det likheter, men inte sådär väldigt mycket ändå tycker jag. Det är nog mest pappa Per hon liknar än så länge, men det ändras ju med åren…;)

 2. Veldig like er dere! Det der med at hun likner på begge, det er jo så enkelt som at hun har 50% fra deg og det samme fra Per! 🙂 At man tiltrekkes mennesker som i større eller mindre grad speiler en selv, er jo også en kjent sak. Ingen vil vel påstå at mannen min og jeg er direkte like, men at vi har noen likhetstrekk, som vi finner igjen i barna, det er helt sikkert! Det er veldig spennede det der med å se igjen seg selv i sine barn, enten det gjelder utseende eller personlighet. Noen ganger gjør det vondt å se at man også nedarver de negative personlighetstrekkene, men som oftest er det med stolthet jeg ser på mine barn og tenker -dæven, tenk at jeg har produsert noe så fantastisk!! Masse til lykke med den forestående barseltiden, som er en berg og dalbane av følelser, men helt unik og underbar også! Lillesøster kommer til å få en helt egen personlighet, men du kommer garantert til å få bruk for alle erfaringene fra første runde. Det kommer godt med når du skal ha krefter til to. En god ting å tenke på, når man lurer på om det er mulig å få tid til to, er at far ofte får mye høyere status hos førstemann, når det har blitt konkurranse om mor. Det har i hvert fal vært tilfelle for oss! Tvi tvi!

 3. Det är ju det som är så häftigt! Vi har två killar, en är likt på mej och min släkt, och storebror är likt på pappan och hans släkt. Och detta är supertydligt klockrent. Men ändå är ju killarna väldigt likt varandra. Och storebror kan ändå, just i ett ögonblick med en viss min, vara en kopia av min bror. Så lite i profil med blicken lite nedåt, ja då syns flera släktdrag. Och båda killarna har fått min fultå, pektån är längre än stortån.. typiskt 🙂 helst då sambon har små fina runda fossingar. Mina släktingar ser baara mej i båda två, och tvärtom då..
  Men visst har ni samma näsa!!

 4. Ni är väääldigt lika i den åldern 🙂 Men det som inte gör er exakt lika är ju Per 🙂 Spännande att se nästa bäbis också 🙂 Hoppas att du får en BRA dag! Du är grym!

 5. Ni är superlika 🙂 Och det som inte gör er exakt lika är ju Per 🙂 Ska verkligen bli spännande att få se den nya bäbisen 🙂

  Hoppas att du får en BRA dag. Du är grym!

 6. Skriv din kommentar här!
  Visst är ni lika!

  Vad säger modeoraklet om ”dagens outfit” anno 1980 (eller när det nu kan vara)?

 7. Ni är jättelika varandra! Men hon är som sagt väldigt lik Per också, hon har väl fått the best of both worlds 🙂 Du var i alla fall en riktigt liten sötis som barn, mkt hår också! Jag själv var skallig fram tills jag blev 2 år gammal, då fick jag massor av lockar istället. Kollar på min lilla kille här hemma, som förvisso bara är 2 månader gammal, han har hår i nacken, men annars ser han ut som en liten farbror i huvudet 🙂 Gissar att han kommer gå hårlös minst 1-2 år till om han ska brås på mig och sambon.

 8. Tycker ofta det blir så att föräldrarna blir lite lika varandra när de får barn eftersom man ser både mamman och pappan i barnet! Märkligt det där! Bonnie ÄR superlik dig. Och Per. Kram!

 9. Nu ser man att hon är din dotter allt – och alldeles härlig bild på Bonnie!

  Förresten, så har du (eller någon annan som läser bloggen) några bra tips på vad man kan göra för kul med en två-åring i Stockholm? Vi ska åka dit en helg här i slutet av oktober och en hel helg med bara shopping tror jag inte mera går för sig 🙂

 10. Hej! Tänkte kolla med dig vad de varför märke du hade på trosorna på framsidan av Mamma Gravidbibeln? och vart man kan köpa sånna?? tycker dom är svin sexiga och skulle vilja köpa minst ett par till min sambo!

  Tack på förhand// Christoffer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *