Livet som frilansare kan vara lite ensamt sägs det. Jag har inte hunnit skaffa något kontor än så mina arbetsdagar har hittills spenderats hemma. I pyjamasen. Med Britney Spears-tofs på huvudet. Vid datorn. Så här kan det verkligen inte få fortsätta.

Idag var jag och Bonnie på studiebesök på Expressen. Eller ja. Först var vi på möte. Då sov Bonnie. Och det var ingen slump. Jag lekte mycket ivrigt med henne hela förmiddagen så att hon skulle däcka lagom till det där mötet. När det väl var över märkte jag ändå att vi dröjde oss kvar där på Expressen ett tag. Lite längre än vad som egentligen var nödvändigt. Det var väl kul att träffa kollegor antar jag, nu är Britney-tofsen dagen till ära var bortplockad.

Och medan jag posade framför tidningshyllan passade Bonnie på att lära mina före detta arbetskamrater på Fredagsbilagan allt om hi-fi.

Det har inte riktigt känts som en stövel-vinter, men idag åkte de ända fram – mina svarta från Gardenia. Och så nya fuskpälsen (som är så varm att jag bara kan ha den om det är minst tio minusgrader ute). Tröja från Acne.

Nu ska jag och Per på premiären av Snabba cash.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *