En släkting till min underbara kompis Kristina bor i Schweiz och är mamma till två små pojkar. När hon letade efter fina filtar att stoppa om sina barn, men inte hittade det hon sökte började hon tillverka egna i stället. Nu säljer hon sina otroligt fina alster under etiketten Sture & Folke, varje filt är handgjord i underbara libertytyger. Jag tänker att en sådan här vacker sak är perfekt dopgåva, eller att ge till den nyfödda – något att sedan vika undan och plocka fram och ge till barnbarnen en vacker dag. När Bonnie var liten köpte jag en ljuvlig sådan här lite tjockare ligga-på-golvet-och-sprattla-filt från Dwell, och den är nog det sista jag skulle göra mig av med bland barnens saker. Och tänk om Rio haft en Sture & Folke-filt när det begav sig och hon var som mest besatt av att pillra på tvättrådslappar, jösses vad hon hade kunnat roa sig.

0 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *