Supermask för ansiktet

B90A4117Jag gillar och använder denna mask från Aesop åtminstone någon gång i veckan. Inte bara för att den ljuvliga doften automatiskt försätter mig i avslappnat spa-mode, men också för att den känns uppiggande och fungerar rengörande för hyn. En peeling innan och en ansiktsolja efter och nyllet är i toppform!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Alice
  Alice

  Vad är det för doft på den? Stark? Är nyfiken på att prova, men vågar inte internethandla och har inget ställe nära mig där de säljs. Ros och vanilj går tok-bort..

 2. Profilbild för Alice
  Alice

  Ahh.. Blindstyret såg precis, efter att ha granskat bilden igen, att det står en massa Rose över hela etiketten.. Never mind me.. 😉

 3. Profilbild för Lina
  Lina

  Hej! Jag planerar vårens USA-resa nu och kollar på flyg. Har tidigare bara flugit med delta/klm men har sett att norwegian har väldigt bra priser till LA och NY. Är det för bra för att vara sant? Stämmer det dåliga ryktet? Vad är bäst att flyga med? Flyger utan barn! Mvh

 4. Profilbild för Anna

  Hej Cecilia,

  Vad använder du for solskyddsfaktor? Jag har bott två år i solen nu, men jag har fortfarande inte riktigt hittat rätt med SPF till ansiktet. Jag kör nu tinted moisturiser SPF 15 typ en vanlig dag och sedan Invisible Zink tinted SPF 30 om vi ska vara ute, typ på stranden. Jag vill hellre ha något bra, naturligt, organic(?) solskydd. Vet du något? Man vill ju inte att det ska vara för kletigt och tjockt.

  Älsar Aesop. Från Melbourne dessutom!

  1. Profilbild för Sofia | Avocado Baby

   Jag rekommenderar Eco Cosmetics! Finns med olika spf, som lotion eller tjockare kräm, färgad eller ofärgad etc. Fysikaliskt skydd, ej nano!
   http://www.eco-cosmetics.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *