B90A5646

Jag har aldrig varit med om en sådan här mage förut. Den är som en stenhård basketboll. Som när pappor skojar med barn och stoppar en fotboll under tröjan och säger att de har en bebis i magen. Väldigt märkligt detta med att hålla på att tillverka en annan människa inuti sig själv.

0 svar

 1. Hej,
  Provar o ser om någon vill köpa mina The Rio Leopard, knappt använda pga fel storlek 39.
  Säljes för 900:-
  Kan postas förstås 🙂
  Älskar alla skor jag köpt från Blankens o sättet de tillverkas på:)
  Med vänlig hälsning,
  Cath

 2. Underbart härlig mage =)

  Jag är rätt nygravid med trean, vi har en 3-åring och en 6-åring som just nu är i en period där de helst slåss och röjer… Jag känner mig helt förvirrad. Varför gjorde vi det här liksom ? Hur ska det här bli, det kommer ju bara bli kaos med en till…. Och så får jag dåligt samvete för att jag inte är överlycklig.

  Jag har för mig att du också kände lite så i början…. Kan inte du bara säga att det går över snart, och att det så småningom spirar en härlig känsla över att bli fler i familjen. Och att den känslan tar över de andra känslorna, typ hur ska vi få plats i bilen osv 😉

  Vi umgås inte med någon som har tre barn så vi har inga bra förebilder och de vi berättat för har sagt typ ”oj! då får ni fullt upp”.

  1. Hallå där, var det jag som just skrev den här kommentaren eller?!? EXAKT samma här! Också nygravid med trean, också lite ljumt inställd till det hela. Cecilia, snälla SÄG att det var så för dig i början också! Och att det blir bra!

  2. Ladies – jag är FULLKOMLIGT med er. Det tog flera månader innan jag ens började tänka på att jag var gravid, ett litet tag till innan jag började gilla det – till att nu den senare delen på ett sätt som mest bara är nyfiket och förväntansfullt ha landat himla skönt i det här. Att läsa förlossningsböcker (se inlägget om att Föda utan rädsla) och prata mycket med barnen om det (när man nu känner sig redo att göra det) var en stoooor hjälp på vägen.

 3. Tycker alla gravidmagar är superfina! Men när man tittar på bilder från sin egen graviditet där man ser magen bar, så ser det verkligen så konstigt ut! Sådär alien-märkligt, magen spänner och sticker ut, hur tusan kan det ligga en bebis där inne liksom…. Fantastiskt, men väääldigt konstigt tycker jag. Lycka till med din lilla fotboll! 🙂

 4. När är BF? Jag hade en gigantisk badboll när jag väntade sonen, min mage är inte snygg efter…konstigt det där att man kan få olika form fast det är samma kropp. Med sonen syntes det inte bakifrån att jag var gravid, hade liksom midja men hade ”pojkmage” även när jag väntade dottern men den var inte lika stor och rund och jag vart mer rak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *