blankensswanberg2

… heter veckans podcast och vi pratar miljöförstöringsångest och det där att behöva stänga av för att palla leva ett normalt liv. Dessutom – kändishångel! Det pratar vi också om. Vilken bredd va? Lyssna gärna på Blankens Swanberg och veckans avsnitt som heter Svar på nästan allt och som ni hittar HÄR på Libsyn om ni är androidlyssnare eller på Itunes om det passar bättre.

0 svar

  1. Äntligen är ett par Malibu mina! Sitter som gjutna. Fint hantverk och alla detaljer uppskattas. Kul att du hittat nåt som du verkligen brinner för. Ska bli jättekul att se höstkollektionen sen. Hoppas det blir fler event på Amazing Seven, missade senaste.

  2. Jaha vem ska ta ansvar för det här nu då? … Nu har jag lyssnat ikapp på alla pod-avsnitt – ni har varit ett helt underbart sällskap på mina springrundor i sommar. Älskar, älskar, älskar podden – och helt sjukt vad mycket saker jag funderat över, som ni tar upp! T ex det där med kycklingar vs ”bara” ett ägg… Det har diskuterats flitigt under våren kan jag lova. Jag har involverat bl a hela min arbetsplats i den diskussionen. Och Teslan.. Den har Mr och jag drömt om, han jobbar i Norge och där florerar dessa bilar flitigt på vägarna. I övrigt skiter jag fullständigt i allt vad bilar heter, men en Tesla…Snögg den! =) Äh, ville bara säga att jag gillar er som faen. Och tack. Ha en fin dag!

  3. Jag tyckte det var kul med lite smaskigt skvaller! Väntar ivrigt på rapport om Cameron Dias och Beyonce & Jay-Z.:) Tack för att ni förgyller mina springrundor också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *