Arbetsdagen har främst handlat om möten. Det mest spännande gällde mitt samarbete med Me and I, jag ser så otroligt mycket fram emot att kunna berätta lite mer och framför allt visa upp vad det handlar om. Men jag är rädd att de får vänta ett litet tag till. Det där med möten förresten. Jag har hunnit fylla 31 år och har jobbat som journalist på en radda redaktioner genom åren. Det har blivit en hel del av dem. Möten. Tiden på Expressen och som redaktör för Fredag kunde vissa dagar innebära bara möten. Ändå tycker jag fortfarande att det nästan alltid känns lite spännande. Eller himla viktigt är kanske bättre ord. Kan jag få ringa upp dig sen, jag sitter i ett möte? Hur vuxet och maffigt låter inte det? Och framgångsrikt? Ha ha, gud så larvigt.

Solen sken idag men jag var vuxet mötesklädd i svart. Skor från Topshop, byxor från Diane von Furstenberg (som är i ett lite tjockare stretchmaterial, resultatet blir en perfekt blandning. Sköna som tights, men ser ut som kostymbrallor. Trodde jag. Ända tills Per för ett tag sen frågade om jag laddade för 5-milen när jag drog dem på mig. Äsch. Han fattar ju inget), kofta från Rodebjer. Den underbara datorväskan kommer från Ordning och reda.

0 svar

 1. Skriv din kommentar här!Jag är såååååååååååå avis på din datorväska!!!!!! Ses snart stor kram Manda

 2. Apropå ”5-milen” -när ska du avslöja vilket/a lopp du ska springa i år? Du skrev nåt om det men väldigt hemlighetsfullt bara i början av året men sedan bidde det inget mer.. Jag sprang ju liksom du Midnattsloppet förra året (stor prestation för mig 😉 men i år tror jag att jag kommer nöja mig med Vårruset som är nästa vecka.

 3. ”Jag köpte bil”, ”vårt nyinköpta hus”, svindyra märkeslkläder – fan, hur rik är du egentligen, snackar vi mångmiljonärska eller? Hur har du blivit så tät – är det din man som håvar in alla stålar eller blir du sponsrad? För mig känns du verkligen som en amerikansk, supermaterialistisk och modefixerad lyxhustru.

  1. Hej Elin! Jag är varken fattig eller rik, men har jobbat hårt och länge och skapat något slags karriär som jag klarar mig bra på rent ekonomiskt. Min bil, som är tio år gammal och begagnad har jag sparat till länge, och att flytta till hus är väl ingen jätteovanlig grej att göra när man skaffar familj? Ledsen att sabba din illusion, men jag är varken amerikansk, supermaterialistisk eller modefixerad lyxhustru på ett enda ställe, om du sedan vill tro att jag är det är det din ensak.

 4. Till Elin:

  Hon är Idolsproducents hustru! Sa klart att Cecilia har pengar!! Alltsa, jag menar att kanske hon tjänar bra pengar som bloggerska och frilansjournalist…men jag gör same business liksom. Jag är 29 och bor i ett 1.5 rok tillsamans med killen! haha..och jag köper bara i HM, Gina Tricot, Zara, och lite vintage när man far lön! Sa det är kära Elin..!!

 5. men…Hon har ibland en ganska cool sense of style…Jag gillade henne mest när hon jobbade i expressen..Lite mer fashion/vintage/lowcost combo. Nu känns det hennes blogg mer desperate houswife…men jag läser det och jag kan säga att det är fortfärande lagom fint och roligt!

 6. hej cecilia!

  Det ár jag nina..din fan! hehe..nej bara skojar..! ne, men…jag har ett brollop i södraspanien i agusti. Vill ha pa mig nan fresh, strapless och pastelfärg…typ champagne, nude eller bla!. Vad sëger du om B/W med lite rött ? Hjäp!!hehe..kram

 7. Jag tycker att du gör jättebra jobb i Expressen Mode-bilagor. Jag hoppas de fortsätter och gärna mer frekvent. Så skönt att slippa de vanliga modebilagorna med endast målgrupp 20-åringar , som Sofis och Elins urtråkiga stil!!

 8. Har precis börjat följa din blogg och tycker att det är inspirerande att läsa, mkt pga att jag är i en liknande situation – bor på Söder men är på väg ut till förorten (vilket jag är lite nervös inför då vi lämnar så mkt härliga människor och världens bästa dagis). Visst blir jag, måste jag erkänna, också en gnutta avis på dig och erat fina hus (vi flyttar till lägenhet, men min dröm är ett hus den dag vi får råd). Men samtidigt blir jag peppad att sätta upp karriärsmål som du skriver om och kämpa på så att man kanske kan ge sina barn det där huset och gräsplätten att leka på, en vacker dag. Så Cecilia, keep up your good work. Tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *