Den här hösten, som måste vara den färggladaste på många år med alla former av rött, citrus och både blå oh gröna toner är överrepresenterade i butikerna är jag, som aldrig förr känt mig annat än tråkig i helsvart, plötsligt som besatt av just detta. Helsvart. Jag vill helst (men låter bli!) ha helsvart varje dag. Och så ett knalligt rött, cerise eller lila läppstift till. Lite kulturlook så där. Betraktar förvånat mig själv när jag automatsöker mig till det svarta i garderoben, och undrar vad som håller på att hända.
Känner för övrigt att jag kärleken till mina Notabene-boots kan växa till nåot enormt. Älskar att de är så vida i skaftet. Och dragkedjedetaljen bak förstås. Byxorna kommer från Scho collection och T-shirt från Anine Bing.

0 svar

 1. Du klär i svart och dramatiska läppar! Du är så jäkla snygg så jag blir avis! 😉
  Jag undrar hur du kan se så himla snygg ut i håret!? Det ser bara rakt fräscht och nytvättat ut! Om jag låter mitt hår självtorka och bara låter det hänga fritt så ser jag urtråkig ut. Frissigt och osnyggt blir det. Vad är hemligheten? Blåser lockar plattar? what? och vilka produkter använder du? Blir desperat på mitt krassa halvlånga hår! Där bak har jag ett väldans självfall och på sidorna spikrakt! Och elektriskt blir det när jag drar på halsduken så här på höstkanten..

 2. Allright, här kommer ett knep som min frisör lärt mig. När du tvättat håret, spraya det med en saltstrpay eller liknande och föna det torrt upp och ner. Forma luggen med en plattång. Går på två minuter och blir svinbra (i alla fall med hänsyn till den korta tid man lagt ner)

 3. Vilket bra tips! Måste testas. Men först, inhandla ett saltvattenspray… Får man fråga vilket du använder Cecilia?

 4. Nämen så söt du är, jag dör vilken gullig liten räka. Det är nåt med proportionerna i bilden som gör att du ser lite mini ut, typ tingeling. Love it, och love kläderna.

 5. Hej Cecilia! Vill först bara skriva att du har en grym blogg (läser den dagligen). Sen har jag en liten önskan… 🙂
  Skulle tycka det vore så grymt om du kunde ge tips på bra BH:ar för oss med liten byst, (som inte är fyllda med ett kilo gelè eller padding, men som är bekväm och ger fin form ). Vet att du skrivit i något tidigare inlägg om att du inte heller gillar dessa supervadderade varianter, så vore super om du kunde tipsa om vilka modeller du brukar köpa! En bh-guide a la Cecilia Blankens (för småbystade) helt enkelt 🙂 Både lite mer vardagliga och lite ”sexigare” varianter skulle uppskattas 😉 (Den du har på bilden ovan till exempel, ser grymt fin ut i modellen!! Märke på den?)
  Tack för ordet, och keep up the good work 😉
  //Angelica

 6. Hej cecilia. Hur är Notabenebootsen i storlekarna? Stora eller små? Tack för din underbara blogg, läser den dagligen.

 7. […] med exakt den här nyansen på den här urfina kappan (som heter Blixen) från Scho collection (ni minns kanske byxorna från detta härliga lilla svenska märke som jag använt och gillar urmycke…) som framkallar något väldigt sentimentalt i mig. Kan det vara att mamma hade en liknande kappa […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *