B90A2588 B90A2500 B90A2542 B90A2544 B90A2570 B90A2577Är väl ganska exakt vad vi upplever just nu. Och då menar jag inte gassande sol och en glittande insjö, utan mer växelväder med solglimtar. Och en glittrande insjö. Precis som det ska vara med andra ord. Vi tog husbilen till Västergötland och vackra Skagern där min kompis Theresa har sommarstuga. Det är hon, jag och barnen här. Barnen som liksom barnvaktar sig själva och leker prinsessor och storasystrar och bygger magiska häxvärldar i blomsnåren och äter bullar och dricker mjölk, medan jag och Theresa ligger i någon solglimt timme efter timme och pratar om hur genialiskt det är när man är bästa vänner och skaffar barn i samma åldrar. Barn som barnvaktar sig själva så att vi också får semester. Och ikväll kommer Kristin med sina barn och imorgon Lovisa med sin lilla Seth. Och då är huset fullt av bästisar, barn och ett – förhoppningsvis – hyfsat trivsamt kaos. Men kort sagt: genialiskt det här när de man gillar mest får barn som också börjar gilla varandra mest.

0 svar

  1. Finafina Skagern. Är också där, på andra sidan sjön och i ett annat landskap och kvällen är så där vacker som bara en junikväll i Sverige kan vara.

  2. Nu kommer du skratta åt mig kära Cissan, men jag kör ändå:
    Eftersom ni inte är vana vid de svenska Stora Farorna – ni har väl tagit TBE/Borelia-vaccin?
    Kan va’ lätt att glömma när man precis kommit tillbaka, och det där härliga långa starrgräset fick tanten i mig att skutta fram och flämta lätt.
    Njuuuut av ledigheten – och försök vara bara ledig 😉

  3. Åh svensk sommar. Håller med om att det är fantatstiskt att få barn samtidigt som ens nära vänner, det blir verkligen dubbel glädje när man ses! Jag ser fram emot samma sak i sommar när vi reser hem till Sverige. Ha en fortsatt härlig semester!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *