Svenska favoriter

Jag gillar verkligen Swedish Hasbeens – ni vet, märket som gett träskon en renässans inte bara i Sverige utan runt om i hela världen. Företaget startades för ett par år sedan av några svenska tjejer, två barndomskompisar, och gjorde snabbt supersuccé med sina uppdaterade träskomodeller som nu burits av till exempel stilsäkra kändisar som Sarah Jessica Parker och Maggie Gyllenhaal. Jag inte bara gillar skornas utseende, utan kanske framför allt hållbarhetstanken som ligger bakom produktionen. Det här är något så ovanligt som fullkomligt urhippt hantverk.

Hur som helst. Istället för att kopiera idén och skomodellerna har H&M fått till ett samarbete med Hasbeens. Den 20 april lanseras tre modeller som är speciellt framtagna för H&M, skorna kommer att kosta 499 kronor respektive 599 kronor. Kul som sjöen (som man säger där jag kommer ifrån)!

De tre modellerna, som också finns i andra färgställningar.

Emy Blixt, designer och en av Hasbeens två grundare.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Mija
  Mija

  Gillar oxå dessa skor. Synd bara att de flesta skor har remmar över vristen…På oss småväxta, ser det ut som benen blivit ”avhuggna” tyvärr.

 2. Profilbild för m47
  m47

  Hasbeens var favvoskon när jag försökte se lite piffig ut som höggravid i somras. De var ursköna då. Tänk vad de då ska vara i sommar! Längtar…

 3. Profilbild för Miss Agda -Nybliven mamma tränar

  Ännu ett fantastiskt lyckat samarbete för H&M!

 4. Profilbild för JS
  JS

  Eller ”schösiken” va kul som man säger där jag kommer ifrån! Denna gången kommer jag bege mig till H&M.
  Tack för en kul blogg!
  ”Snajdiga” tapeter ;))

  JS

 5. Profilbild för Marie
  Marie

  Jättesnygga! Vill haaaa!
  Gissar att de inte är i skinn? för de är väl
  mycket dyrare då?
  Trevlig helg!
  Kramar Marie

 6. Profilbild för Tollan
  Tollan

  Vad lik Patricia Arquette hon är.

 7. Profilbild för Vic

  Den mittersta tänker jag prova. De vanliga hasbeens har varit alldeles för breda så fötterna har simmat i dem. Hoppas på en smalare sko för de är som sagt superdupersnygga.

 8. Profilbild för Undran
  Undran

  De fina träskorna som var på fotot i tidningen då bredvid texten om H&M och träskor, var hittar man dem? Det var ju inte Hasbeenskor, det var ju inte H&M-samarbete. Men vad var det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *