20140725-071344-26024940.jpg
Sist jag skrev om produkter tipsade någon om ekologiska ”Rapsodine” och samma dag såg jag dem i en hälsokostaffär – jag lade förstås ihop tecknen och slog till på Rapsodines ”Exklusiv fuktighetskräm”. Den är ekologisk och DESSUTOM från min hemstad Mariestad. Älskar också hur man på själva produkten trycker med ett enormt självförtroende på att den är tillverkad… I Mariestad! Som om det vore de där ”laboratorierna i Schweiz” eller någon annan kurort eller så som liksom är lite mer känd för sina hälsobevarande traditioner. Men det är väl bara någon stolt lokalpatriot som ligger bakom gissar jag. Härligt!
Hur som helst – cremen är härlig, tas upp snabbt av huden och doftar enkelt. Rekomenderas!

0 svar

  1. Vill du ha fler tips på ekologiska och helt naturliga hudvårdsprodukter måste jag puffa för fantastiska företaget Moonsun som är utvecklat av två svenska tjejer (dock inte från Mariestad – vad jag vet iallafall 🙂. Så fort jag fick nys och provat deras grejor, så åkte allt annat i badrumsskåpet bryskt ut. Du hittar dem här http://www.moonsun.se/ /hils Sofija.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *