20130807-095132.jpg
Att flyga mellan Los Angles och Stockholm är en lååååång tur för två små barn. Och för deras mamma. Inte minst för deras mamma. Men jag slänger av hatten, gör krumbukter av lycka och tacksamhet inför mina barn och deras förmåga att lägga sina vanliga högintensiva style åt sidan så fort det vankas flygplansåkning. 15 timmar satt de som små gulliga ljus i sina säten och sov eller spelade eller kollade på film. Må denna otroliga superkraft aldrig försvinna!

Nu är vi incheckade hemma hos svärmor och har en lång och intressant natt av tuff jetlag bakom oss. Vid tvårycket var barnen klarvakna och då var det bara att duka fram mat, prata länge med pappan i Los Angeles, sjunga och läsa mycket, prata om ja, ALLT (exakt allt) faktiskt och bestämma oss (vissa av oss) att farmors väckarklocka är nya bästa gosedjuret.

20130807-100638.jpg
Vi somnade till slut och vaknade just. Och nu ska vi strax ut och andas in den där svenska sommaren som vi saknat så. Härligt att vara hemma!

0 svar

  1. Så sjukt imponerande av barnen att hålla ihop så länge. Som om de liksom märker att nu är det skapt läge. Nu måste vi hjälpa mamma genom att vara tillmötesgående. Är helt övertygad om att sådant beteende är för att de är medvetna och skärper sig och inte en slump. Bra jobbat morsan!!

  2. Wow! Vilka superungar! Vi har precis köpt biljetter till San Francisco och det kommer att bli första gången vi flyger med vår son (som kommer att vara 8 månader då). Snälla, snälla, snälla kom gärna med tips om hur vi ska klara av flygresan med en sådan liten knodd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *