Eftersom jag själv inte riktigt känner mig i form att presentera någon vettig eller inspirerande outfit-bild just nu, har jag hyrt in min syster Ninni i stället. Hon bor i Karlstad men var i Stockholm på kurs över dagen och hann med en fika med mig och Bonnie innan hon hoppade på tåget tillbaka till Värmland. Café Bokslukaren vid Mariatorget är ett trevligt ställe som säljer fina barnböcker och leksaker men dessutom har ett café så att vuxna kan sitta och snacka medan barnen har massor av skoj att roa sig med i lekhörnan. Smart och bra upplägg!

Ninni har tagit till ett gammal klassiskt knep för att förlänga skinnjacke-säsongen med åtminstone en månad eller två. Släng en stickad jättesjal eller poncho över – snygg kontrast mellan materialen och dessutom, förstås, varmt och skönt!

0 svar

 1. Skriv din kommentar här!
  Pepp pepp – du kan du vill du ska…!!! Du har gjort det en gång o det går säkert ännu bättre denna gång. Skit i epiduralen om du orkar, brukar gå lite fortare då o sen brukar ju nr 2 gå fortare rent generellt iallafall.
  Jag sitter nu o ammar min 1 månads bebis, tjej nr 2 i ordningen, o även om även denna förlossning så klart gjorde ont så blev den ändå lite lättare på ngt sätt, tex bara krystning i ca 10 min istället för typ 40 min, bara en sån sak!
  Jag hejar på dig-er, + vill oxå säga att jag älskar din blogg!
  Kram Anna

 2. Grattis till Rio!
  Och en alldeles egen låt, inte dumt det. GRATTIS,GRATTIS och BRA KÄMPAT!

  Så världsligt att fråga om var din syrras randiga tröja kommer ifrån. Men var? Riktigt snygg ringning (ja hela hon är förresten snygg). Svag för randigt. 70-talist och antagligen lite PoP-skadad.

  Grattiskramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *