Visst, man kan ha kjol i bland. Eller klänning. Shorts på sommaren. Men sex av veckans sju dagar är jag en jeans och T-shirt-tjej. Ibland med en kavaj över. Eller kofta. Eller skjorta. Och ibland med en lite festligare T-shirt till jeansen. Som den här inkamönstrade fransiga som jag köpte på Urban Outfitters i Miami och som jag snudd på överanvänt sedan dess.

Jeans och boots från Acne!

0 svar

  1. Snygg! Måste säga att du är väldigt bra i radion! Brukar inte lyssna på Mix Megapol men hamnade där av en slump i måndags, kul att få en röst till din blogg 🙂

  2. Vilken snygg brud med döschyssta spiror! Ingen som kan se att du klämt fram två knoddar.
    T-shirten är fin – jag gillar den. Jag är ju så pass gammal så jag kommer i håg mina t-shirts på 80-talet med fransar och pärlor som alla var tvugna att ha, jag är inte last gammal men var väldigt ung då. 😉 Tur att modet inte är lika inrutat idag.

  3. Åhh vilken snygg tischa! Jag kommer ihåg ”indiantröjorna” med fransar som var populära när jag var yttepytteliten, som jag älskade dem och den här är i samma stuk. Inkamönster är dessutom en favorit.. Riktigt habegär där.

  4. Ja helt underbart när man hittar något riktigt kap. Jobbigt bara att man inte kan låta den vara, hittade en sådan långärmad tisha med ett mönster som bara skrek mitt namn. Kom på mig själv med att använda den nästan hela veckan men i olika utföranden. Men längtar redan efetr att få använda den igen.

  5. Hörde idag idag på radion. Det är lustigt hur man bildar sig en uppfattning om en människa när man hör deras röst. Du låter så snäll och trygg, typ som en person man babblar länge i telefon med och som man verkligen kan anförtro sig åt. Gry låter rivig och hurtig på ett positivt sätt. Adam låter bildad och snäll som en björn. Anders låter highlife och som om han alltid är på väg någonstans. Rätt? Fel? Anyway, du borde jobba mer med radio, det passar dig!

  6. Du måste nog försöka börja äta mera, ser förskräckligt ut med de där tunna benen! Eller skippa stuprörsjeans, det passar dig inte tyvärr.

  7. Johanna: Det är inget fel på min vikt, jag är varken för smal eller för tjock, jag är jag och det duger bra. Tänk dig förresten om vi skulle vända på din märkliga kommentar? Om jag hade varit lite överviktig? ”Du måste nog börja äta mindre, ser förskräckligt ut med de där tjocka benen! Eller skippa sturprörsjeans, det passar dig inte”. Mig får du gärna kalla vad du vill, jag har bloggat i sex år och har hört det mesta, men tänk dig för innan du häver ur dig såna kommentarer nästa gång. För somliga är det oerhört känsligt.

  8. Handlar för mig inte ett endaste dugg om att Du inte skulle ”duga”, jag tycker att du är bra och att folk är fina som de är men just stuprösjeans på Pinnocioben tycker jag inte är så klädsamt. MEN, som sagt, klart att du duger Cecilia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *