Tack för råden angående löpningen – ni var rätt eniga och tyckte att jag borde låta bli. Så då gjorde jag det. Det var säkert bäst så.

Ni som undrar var Me & I-kläderna går att få tag i: Me & I är ett hemförsäljningsföretag. Gå in på deras hemsida och meddela om ni är intreserade av att vara med på en träff, om inte går det bra att handla ändå. Då går man in HÄR, kontaktar en säljare och meddelar vad man vill ha till henne så kommer grejerna och en faktura med posten. Fördelen med detta är ju att man har en direktkontakt att ställa sina frågor till (om man jämför med vanlig internet-shopping alltså). Jag ser också att det är många säljare som lämnat sina namn och kontaktuppgifter i kommentarsfälten – så hör av er till någon av dem vetja!

Allright. I morgon är semestern över. Ledsamt på något vis, men också lite, lite skönt att få komma igång igen. Kravla ur den här semesterkoman och börja vara lite kreativ och verksam igen. Så inget ont som inte har något gott med sig. Som vanligt.

0 svar

 1. En fråga ang dina kläder för Me & I. Jättefina förresten!

  Vad har du för stl på topparna? Skulle vilja beställa men vet inte vad jag ska ta för stl…hmmm.

 2. Alex: Kontakta någon av säljarna på Me& I, via deras hemsida till exempel – de har bäst koll på storlekar och allt annat!

 3. Hej
  Jätte fina kläder du designat!! Jag saknar däremot lite ”killigare” kläder, har själv två pojkar 3år och 6månader. Visst, tightsen funkar ju och så, men en cardigan, byxor eller chinos tex. Vad säger du, kan du inte designa lite för killar också!?
  /Anneli
  PS Behöver du låna två söta killar för inspiration så hör av dig ; ) DS

 4. Hej igen,
  Ser ju nu att det finns en superfin zebratopp som skulle passa min minsta kille : )
  Men, fundera som sagt var om du inte kan designa lite byxor som skulle passa killar också ; )
  Ha det gott!
  /Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *