Ni som brukar läsa min blogg har ju säkert hängt med i det här med gåvorna till Astrid Lindgrens barnsjukhus canceravdelning Q84, och ni som inte läst, kan kolla här, här, här och här och uppdatera er!

Gåvorna till de tappra tonåringarna på Q84 fortsätter att strömma in, och personalen på avdelningen vittnar om hur otroligt mycket det betyder för de här unga tjejena och killarna. Så stort, enormt jävla bamsetack till er alla!

Idag vill jag ge cred till Scorett som samlat ihop en låda med 60 snygga accessoarer.

Nästa företag som skänkt grejer till Q84 är Lily Joe som är ett helt genialt koncept tycker jag. Hos Lily Joe kan du köpa nitar, knappar, dekaler, tryck, trimmings – allt möjligt kul som du kan designa och uppdatera dina egna plagg med. Eller om du har en pysseltokig tweenie hemma – perfekt att köpa hem små prylar som de kan fixa sina kläder med och släppa loss sin kreativitet. Rebecca och Ellen, tjejerna bakom Lily Joe har skänkt lådor med pysselprylar till Q84 så att barnen där få vara kreativa tillsammans! Fantastiskt ju!

0 svar

  1. Du är fantastisk som använder din ”makt” till detta. Jag blir rörd till tårar varje gång du skrivernåt om projektet. Hoppas det sprids till andra delar av landet!
    Bra jobbat!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *