Tårta och totalt mörker

Födelsedagstårtan – omsorgsfullt garnerad av Bonnie.

Nu har vi ätit köttbullar med potatismos och avslutat med tårta. Världens smarrigaste marrängtårta som alla åldrar gillar. Det är förstås Kristins recept och den rekommenderas varmt. Eftersom jag lider av något slags köksosäkerhet som jag ärvt efter min mamma fastnar jag lätt i recept. Något som funkat en gång, blir genast en klassiker. Således var denna födelsedagstårta samma som förra årets.

Födelsedagsbarnet rör ihop chokladkrämen.

Svärmor berättade om en man hon överhört på bussen. Han satt och pratade med grannen i samma säte om det rätt vidriga vädret, och kommenterade det hela rätt positivt får man ändå säga: ”Ja, visst är det kallt och grått, men snart är det jul, och klarar man sig bara dit är det ju bara ett ögonblick till midsommar”. Vet inte riktigt om jag håller med där. Den där ruskiga perioden mellan januari och april alltså. Fy farao. Det enda man kan göra är väl egentligen att liksom embracea. Jobba med skiten liksom. Det tänkte vi göra i kväll. Bastu. En whiskey. Och sedan krypa ner bland allt fluff i sängen och kolla på femte säsongen av Mad Men som jag köpte i söndags.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Linda
  Linda

  Jamen snart är det jul, så mysigt! Grattis Rio! Tårtan ser supergod ut, och din skjorta är supersnygg!
  Har Kristin flyttat tillbaka till Mama.nu?

 2. Profilbild för kajsa
  kajsa

  Grattis till Rio! Men du, vars kommer skjortan och braxorna från?

 3. Profilbild för gotlänning
  gotlänning

  Grattis till Rio!! Hade dop för två veckor sen och bjöd då på denna tårta, den är så god! Är den äldsta dottern som blev 2 i sep favorit tårta:)

 4. Profilbild för jana
  jana

  överhört?! overheard på engelska men på svenska kan man väl inte säga så eller har jag fel?

 5. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Byxorna är Levis Curve ID och blusen kommer från Lindex. Överhört är förstås direktöversatt från engelskan, och säkert inte populärt bland språkvetare. Men jag gillrat!
  gotlänning: Ja nu blev jag nästa sugen på den igen när jag såg bilden idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *