bild-10Så här knallade jag omkring igår. Gamla trotjänare till Cheap Monday-jeans som jag oförklarlig anledning inte tagit med till LA men har saknat och åkte och hämtade i vårt förråd cirka tio minuter efter att vi landat, stickad härlig tröja från Esprit och de Italien-tillverkade BLANKENS-skorna ”The Palma” i powder pink/patent. Det här är nog på riktigt de skönaste skor jag någonsin haft på mig, mjukt getläder som formar sig som en liten strumpa runt foten. På onsdag kväll släpps de i shopen, och så kommer de finnas på Amazing Seven-eventet samma dag. Vad kul det ska bli att ses förresten, ni som tänker och ska komma!

0 svar

  1. Löjligt snygga skor, precis som övriga i Blankens sko-familj. Blir att hänga på cyberspejs-låset på onsdag!
    Undrar däremot lite kring frakt och leveranstid. Försökte kika runt på hemsidan igår men hittade inget, var jag bara slarvig eller kan du hjälpa mig?

  2. Hej!
    Fraktinfo står under shipping precis vid storlekarna. Vi har skrivit att frakt tar mellan fem och tio dagar nu under juni och juli – det har varit så stor efterfrågan så vi har velat helgardera oss. Men oftast kommer leverans mycket snabbare än så. I normala fall på ett par dagar, det är vad som oftast gäller. Den längre leveranstiden är snarare undantagsfall och snart är vi ikapp och kan garantera två dagar.

  3. Hihi jag såg dig på Hötorget igår men tjejerna och var nära att säga Heeej! Känns ju som man känner er

  4. Alltså, sååå snygga! Är de som de andra Palma-skorna, lite stora i storlekarna? Här blir det att lägga en beställning imorgon! Stort grattis till en hitentills underbar kollektion!

  5. Jag köpte Isabell i guld men fel strl och fick byta till större. Returfrakten kostade 157:- som postpaket och gav mig lite ”hicka”. Visserligen säljs skorna fraktfritt men det är ganska vanligt med felköp så jag undrar om detta är normala returfraktpriser som vi ska räkna med??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *