Testpatrull

När något hjul behöver bytas eller någon form av praktisk baby/barn-relaterad sak inhandlas brukar jag ofta göra det på BabyexpertenSveavägen här i Stockholm. Det har blivit så bara. De är alltid himla trevliga och jäkligt hjälpsamma och sånt uppskattas ju. Hur som helst. När jag var där härom veckan sprang jag på en av ägarna, Anna, och det visar sig att hon läser min blogg, ja, den här bloggen alltså. Då blir man ju förstås både smickrad och glad så när hon en stund senare frågade mig om jag kunde tänka mig att testköra en vagn som de säljer och är himla nöjda med, varken kunde eller ville jag säga annat än säga javisst ( Mitt ex jobbade på en biltidning och han kom hem med sprillans nya bilmodeller varje vecka – som jag fick testköra. Det var förstås osannolikt kul – och jag skulle inte säga att det är fullt lika spännande med nya vagnar – men nästan!). Eftersom jag testat en del vagnar genom åren (Stokke, Phil &Teds, Bugaboo och nu Emmaljunga) tänkte jag göra ett well… någorlunda seriöst och oberoende konsumenttest av det här. Svärmor Anita (som kallar sig ”lite oteknisk”, men i själva verket är ”väldigt oteknisk”) och Per (som får svettningar och sammanbrott när en vagn inte är lätt att fälla ihop och stoppa in i bilen) är övriga deltagare i testpanelen. Jag har bett dem med alla sina specialkrav testa vagnarna, inklusive den nya då Emmaljunga ”Ozone” och komma med sina synpunkter – så redovisar jag det här i bloggen om ska vi säga… en vecka? Ja, jag är också med som deltagare i testet alltså.

Rio provåker nya Ozone-åket.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Angelica
  Angelica

  Kanske Rio oxå är deltagare!? 😉

 2. Profilbild för Anna PJ
  Anna PJ

  Roligt! =)

 3. Profilbild för erica
  erica

  Spännande!!
  Och jag har inte ens barn än… 🙂

 4. Profilbild för m47
  m47

  Ja! Recensera dem alla! Vi kör Emmaljunga City Cross. De var vad Babyproffsen sade var absolut bäst vagn för miljö och klimat där jag bor. Vi är ute-människor mer än gå-på-stan-människor. Den är så jävla bra! Vi, våra anhöriga och lillan älskar denna barnvagn!!

 5. Profilbild för Karin
  Karin

  Ozone har vi med! Fast 2010 års modell. men jag älskar den! Inget jag inte gillar med den!

 6. Profilbild för Bästa barnvagnen är… | Cecilia Blankens

  […] jag, Per och farmor Anita kört barnvagn så att det slagit gnistor om oss. Det var dels den fina Emmaljunga Ozone som vi lånat från Babyexperten, och så en snygg lila vagnen från Stokke. Innan hade vi också […]

 7. Profilbild för Kalle_N
  Kalle_N

  Babyexperten? De är ju både otrevliga och okunniga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *