therio_fall2014Den här skon är en av mina absoluta Blankens-favoriter so far, ”The Rio” kallar vi den och själv tycker jag att det är en alldeles optimal sak att inleda hösten med (inte för att vi är där riktigt än, men det börjar väl så smått bli slut på semestrar och ledighet i alla fall, och att ladda garderoben inför årets bredaste och roligaste klädsäsong är alltid lite… pirrigt nästan, tycker jag).  Vardagsjeansen och den stickade tröjan, jeansshortsen och T-shirten, de svarta byxorna och kavajen – allt får liksom en extra skjuts av leopard på tassarna.

Skon är en betydligt mer rejäl uppdatering av ”The Palma” – varje par är handgjort i en liten italiensk fabrik, med mjukt getläder på insidan som andas, och tåligare leopardfärgad kalv på utsidan. Yttersulan är i det miljövänliga naturmaterialet rågummi och innersulan av skon är uppbyggd med en mjuk fotbädd i getläder. Allt detta sammantaget gör skon till det mjukaste och skönaste du kan sätta på din tass – och när det längre fram börjar bli för kallt och regnigt att ha den utomhus funkar den ju fint att ha som innesko på jobbet. 1695 kronor kommer skon kosta och från och med 9-rycket på fredag morgon finns den på Blankens. Mer information om storlekar och material kommer att finnas på sidan också!

 

0 svar

  1. Helt enkelt skit snygg, precis som dina andra skor! Fråga, hur tror du att skon är med svart strumpa istället för barbent/barfota?

  2. Saknar halksula undertill på framdelen av skon i beigebrun suede. Provade dem precis i Farsta. Kan bli halt utan är min erfarenhet. Annars en fin sko.

    1. Hej! Vi har valt att ha sulan helt i läder eftersom det på många sätt är ett bra alternativ både med tanke på komfort och för foten. Vill man ha gummisula under är det dock lätt som en plätt att låta en skomakare sätta på en! Höstvarianterna av skon som strax kommer finnas tillgängliga kommer ha gummisula under, anpassat efter den regnigare väderleken på hösten då förstås!

  3. Jättefina! Men jag börjar ledsna på leopard… Kommer de i annat mönster/enfärgade? Jeansen du har på bilden ser på alla sätt perfekta ut, var kommer de ifrån? Åh ditt LA-liv verkar så härlig!

    1. Va? GÅR det att ledsna på leopard? Själv tycker jag att det utan någon större konkurrens är den snyggaste accenten på skor och väskor – jeans och T-shirt med en kavaj över blir liksom aldrig tråkigt med ett par coola leopardskor på tassarna. Och nu, det luddiga svaret på din fråga; det är inte helt omöjligt att skon kommer i helfärgat så småningom.

  4. Alltså jag orkar inte, vad fina skor!!! Skulle kunna köpa varendra Blankens sko! Du är så himla duktig och verkar dessutom vara en riktigt reko tjej 🙂

  5. Grymt snygga skor, går de att få tag på här i LA också, eller bara i Sverige? Och side note, var kommer jeansen ifrån? Det man ser av de på bilden ser exakt ut som såna jag letar efter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *