IMG_0897.JPG

IMG_0895.JPG

IMG_0894.JPG
Äntligen är det svalare här! Någon kyla att snacka om är det förstås inte, men ändå: man kan promenera runt i boots (dessa för övrigt Blankens ”The Roxy” som släpptes i butik och på nätet idag) och stor fladdrig skjorta (James Perse) och känna sig alldeles gravid-värdig.
Vill också passa på att berätta hur glad jag är över ryggsäckens återtåg som hip accessoar. Har alltid varit mycket förtjust i ryggsäckar och denna Louis Vuitton som jag tokfyndade på Ebay (kolla in de japanska säljarna, har alltid bra och är pålitliga när det gäller dyrare väskor) är nog den jag gillat mest sedan den i blå canvas som jag hade jämt och bar omkring som en snuttefilt hela mellanstadiet. (För övrigt också mycket skönt att ha ryggsäck istället för handväska somliga gravid-ont-i-ryggen-dagar.)

0 svar

 1. The Roxy är grymt snygg! Tror jag måste ta och skaffa mig ett par! Jag älskar också ryggsäckar och det börjar komma ganska många snygga modeller nu. Sen kan jag ju inte riktigt släppa min gamla fjällräven…

 2. hej Cissan, nu har svenska TV3 börjat sända American Idol, jättekul.
  vilka fantastiska artister, om man jämför med svenska Idol.
  min stora favorit är – Janelle Arthur (väldigt lik Malin Åkerman)
  såg ej Per bland eftertexterna.. just tillbaka från London, skickade
  kort i vanlig ordning – till Berlin nästa vecka (inviga vårt nya kontor)
  hälsa flickorna och den lilla inneboende pojkvaskern, fniss….

 3. Tack för en helt underbar blogg, rolig och inspirerande. Jag måste bara fråga om bootsen. På bilden när du har de, ser de grå ut. På hemsidan upplever jag de beiga men det står att de är grå.. Finns de i fler färger?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *