Theres a new sheriff in town

IMG_0382.JPG
Hade tänkt göra storslagen (aja, men lite mer innehållsmässigt i allafall) blogg comeback idag efter ett par veckors lugnt tempo – men det får vänta till imorgon på grund av att jag fått en ny chef här hemma som somliga kvällar har väldigt tydliga åsikter kring vad jag får och inte får göra. Ikväll har jag till exempel inte fått göra ett endaste dugg utan att ha en liten människoapa på armen. Eller i tutten. Det är de två alternativen jag blivit benådad med. Armen. Eller som en sugfisk på ratten. I båda fallen begränsas alla möjligheter att göra annat än vara ers lilla höghets snuttefilt kraftigt, skulle man kunna säga. Den där krönikan jag hade tänkt skriva och skicka iväg idag får alltså också vänta. Tänk att en så liten människa kan bestämma så mycket.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Låter som vår tvåa. Han hade bara två ynka krav som nyfödd; ständig närhet och fri tillgång till mat. Såhär tio månader senare följer han i samma anda (och jag har just nu låst i mig på toan och skyller på dålig mage för att kunna skriva klart inlägget). Bärsjal och bärselar har varit räddningen.

 2. Profilbild för E
  E

  Har generellt fått uppfattningen att pojkbebisar är lite mer klängiga. Har åtminstone stämt för oss och många av våra vänner. Min pojke var som en liten sugfisk och jag kunde knappt lämna för att åka till affären. Att han dessutom bestämde sig för att skippa det där med napp, gjorde det något påfrestande. 😉

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Hahaha! Hade kunnat skriva denna kommentar själv – känner igen mig på pricken!! 😀

 3. Profilbild för Paula

  Jag tror de flesta av oss som läser har förståelse för att det inte är så lätt att blogga just nu, blogga när du kan så blir det bra 🙂

 4. Profilbild för anna
  anna

  Med erfarenhet av en egen liten plåsterkille så har jag bara en sak att säga – bärsjal! Eller ergonomisk sele. Sparar ryggen och ger hyfsat fria armar. Fördelen med små krambebisar är att de oftast fortsätter att vara riktiga mysbarn när de bli större, men med mer balans (dvs inte dygnet runt). 🙂

 5. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Haha, underbart! Men vi (gissar att jag inte är ensam här) väntar så gärna 🙂 Roligt att läsa även de korta inläggen och se på de fina bilderna!

 6. Profilbild för Cia
  Cia

  Känns som jag typ inte gjorde annat än amma första halvåret med min son…
  (Han var också lång och stor när han föddes och hade sedan en kanon snabb tillväxt på det första 8 månaderna)

 7. Profilbild för Isabel
  Isabel

  Hahaha – jag döööör!

  Det låter som min pojke – han satt också fast som en sugfisk på ratten – favorittiden var mellan 22-05…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *