Gwyneth Paltrow and Chris Martin

Känner att det huvudsakligen är Johannas fel att jag just nu är besatt av Gwyneth Paltrow och Chris Martin och den här skilsmässan som jag av oklar anledning tycker känns så deppig. Kan heller inte få nog av Coldplays nya låt Magic som jag lyssnar på cirka 1000 gånger om dagen och hela tiden undrar om han skrev detta när han satt och kände att fan asså, det kommer gå åt helvete detta med oss. Och då känns det verkligen verkligen verkligen deppigt alltihop. Sjukt bra låt hur som helst.

0 svar

  1. Hej! Deppa inte! Det är lite som att gilla ett par i en film. Har fortfarande inte kommit över rose o jacks tragiska seperation, men i verkligheten är det inte så rosie. Chris o G var väll vilket par som helst. De va inte starkare ihop för att de byggde mystiken omkring dem, fick oss bara tro det. Jag tänker ” wow, mitt förhållande är bättre” cool. Tack för super blogg. Följer dig från Manchester. Kram!

  2. Hej C, jag tycker som du, att det är deppigt att de ”medvetet går skilda vägar”. Jag håller inte med om det som svenska journalister skriver utan anser att de är nyskapande och konstnärliga och därför stilbildande. För mig är GP avancerad med en tydlig andlig orientering, förespråkar det naturliga i kost och kosmetika och bygger karriär utifrån det hon brinner för. Jag respekterar henne för att hon går sin egen väg men på ett sunt sätt (inga droger). Barnen placerar hon främst. Jag hoppas de blir ihop igen 🙂.

  3. Jag får också rejält ont i magen när ”folk” skiljer sig. Vilka som helst egentligen , skiljer inte så mycket på ifall de har verkat lyckliga eller inte. En skada i mig som skilsmässobarn antar jag. Jag VET ju att många skilsmässor på nåt sätt är bra, de leder till något bättre sedan osv. Ändå ont i magen.

  4. Hej CB, jag tycker som du, att det är deppigt att de separerat. För mig är GP en stor inspirationskälla, framför allt sedan jag blev mamma för sex år sen. Hennes passion för matlagning och ”hemmaliv” har influerat mig då detta intresse frodade när jag blev mamma. Kreativiteten liksom exploderade och där blev GP en förebild med goop.com. Tittade på hennes filmklipp där hon steker kyckling osv. Tillsammans med Chris Martin bildade de ett nyskapande konstnärligt par. Två kreativt begåvade personer också med tydlig andlig förankring. Jag slukar allt GP gör eftersom hon har sådan integritet – för mig är hon den moderna karriärkvinnan som hela tiden förespråkat att barnen går före. Håller inte med svenska journalister och andra som kallar henne ”elitistisk”. Kvinnor som går sin egen väg, i synnerhet dem som är artistiska och konstärliga, har alltid retat gallfeber på mobben (medelsvenssons). Kram!

  5. Inte så deppigt när man betänker att CM nu är singel! Mer deppigt när man tänker på att man själv inte är det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *