Tingeltangel

Åh vad jag och den här bloggen är osams just nu. Tekniktrassel har ställt till det för mig sedan igår kväll och just nu är jag ungefär en sekund från att bita datorn, riktigt hårt, i rent ursinne. Men okej. Ett djupt andetag. Sista försöket.

Det råkar ju i och för sig vara en trend att blanda smycken och accessoarer i olika stilar och av varierande personlig betydelse just nu. Men när jag tänker efter har jag alltid gillat att ha mycket smycken på mig. I skolan hade jag alltid ringar på varje finger, och sedan jag fick en ursnygg silverlänk i studentpresent av mormor har jag ständigt gått runt med något som plingar och skramlar runt handlederna. Att min syrras man är guldsmed och inkörsport till en massa roliga stilar och modeller har i och för sig säkert lite med mitt maxianvändande av många smycken samtidigt att göra också.

Så här har mina armar och händer sett ut den här hösten:

Förutom vigselringarna har jag också den där rosettringen från Kum Kum, och runt högra handleden mitt berlockarmband från Tiffanys samt det där med döskallar från Alexander McQueen (som jag fick av Per när Rio föddes, han ville ge mig något tufft för att påminna om att jag är en tuffing (fastän jag i själva verket var skiträdd och svinfeg)). Runt andra handleden sitter en Certina-klocka och en mjuk läderrem från Ole Lynggaard.

Men ikväll när jag ska på Idol-finalen undrar jag om jag inte ska snitsa till det med något mer? Ska rota i gömmorna efter något armband i trä. Blev ju väldigt taggad av den här bilden förstås.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för LIna
  LIna

  En liten fråga, din snygga Certina klocka, är den dam eller herr varianten? Tack för en suverän blogg. / LIna

 2. Profilbild för Lovisa
  Lovisa

  Har alldeles nyss upptäckt din blogg, och gillar den mkt!! Fick tips av en underbar vän. Hursom, den där Kumkum ringen är alldeles fantastisk, men jag hittar den ingenstans. Var har du köpt den?
  //Lovisa

 3. Profilbild för JoJo
  JoJo

  Jag tycker att döskallearmbandet samt motiveringen runt det var helt fantastiskt. Jag vet att många tycker att mamman fått en liten bebis och ska vara nöjd med det (vilket man såklart är) men det är härligt att ha något förutom bristningar/degmage och hängbröst att se på för att påminnas om vad man faktiskt lyckats med. Du har en bra man =)

 4. Profilbild för milanobo
  milanobo

  Måste bara beätta att du har inspirerat mig så nu efter att funderat ett bra tag så har jag just klickat hem en Alexia bag från Mulberrys hemsida!! Tack för inspiration och sparring för att livet är nu 🙂

 5. Profilbild för m47
  m47

  Döskallearmbandet var to die for! Jag fick ett likadant berlockarmband fr Tiffany & Co med ett hjärta och vårt monogram inristat av min man i morgongåva för några år sedan. Och när lillan föddes berlocker med familjens initialer – allt på eget initiativ. Förlovningsringen som han friade med är verkligen drömringen. Är så tacksam att min man har koll 🙂 Det verkar din man oxå ha!!

 6. Profilbild för Sara
  Sara

  Vart hittar man ringen???!!!
  Snyggt att blanda dessa smycken!

 7. Profilbild för Sofia
  Sofia

  Vilken man du har som ger dig presenter som den där!

 8. Profilbild för Lite Kalabalik

  Vi vet inte hur vi ska säga det här för att du inte ska ta oss som klåpare. Eller avfärda oss som idioter som utnyttjar ditt fina blogginlägg för att göra promotion för vårt nystartade märke. Men nu gör vi det i alla fall. För det är för mycket som stämmer så bra.
  Du är nyfiken på nya fina armband. Vi vill tipsa dig.
  Du har kanske lite kalabalik i ditt liv som nybliven tvåbarnsmamma? Vi heter Lite Kalabalik.
  Du är en stor förebild för oss och vi älskar din stil. Kanske kommer du att gilla vår?
  Titta gärna in på litekalabalik.se
  Varma kramar/Lina, Malin och Elisabet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *