Toktvätta

Jag var på MVC idag, jag hade fyllt i en sån där födelseplan eller vad det heter, med mina tankar och nojor inför förlossningen och vi pratade en del om det. Den här gången är det ju helt nya grejer man stressar över (plus de gamla vanliga från förra gången). Hur fixar vi det med Bonnie, till exempel? Vi har ju så klart en mängd olika alternativplaner så det kommer säkert lösa sig, men det blir ju ändå självklart något man funderar mycket över så här inför. Magen mättes och så lyssnade barnmorskan på hjärtljuden som lät fina och hon verkar ligga som hon ska i magen lilla babyn. Huvudet nedåt och fötterna upp!

Angående glip-problematiken mellan byxa och överdel som stör ihjäl mig, finns det egentligen en enkel lösning. Att gå till Lindex och köpa fler långa, tighta linnen som det jag haft på mig idag. För det är nämligen helt perfekt. Täcker hela kaggen och följer kroppens form. Bara att slänga valfri kofta, skjorta eller blus över – lättaste plätten. Som det är nu får det här stackars linnet åka i tvättmaskinen snudd på varje dag.

Morgonens plötsliga kyla tvingade till och med mig som just nu har en konstant kroppstemperatur på omkring 62 grader (känns det som i alla fall) att hoppa i vinterjackan. Det blev den där i syntetläder från Lindex, ni vet.

Gravidjeansen kommer från Topshop och skorna från Palladium.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för anna
  anna

  snyggt!Varifrån kommer den fina koftan?är i desperat jakt på fina koftor

 2. Profilbild för extAnnten

  Nu såg jag att det blev en Lumix – grattis 🙂 och hoppas du är nöjd.

  Man skall berömma människor när man tänker positivt. Så nu gör jag det: Du är en God människa Cecilia, och det är ett nöje att följa dina tankar och förehavanden! 🙂

 3. Profilbild för Jessica
  Jessica

  Tänkte fråga hur ni gör med barnvagn när lillsyskonet kommer. Blir inte klok på alla dessa syskonvagnar och undrar om du har något tips. Tack på förhand!

 4. Profilbild för Cillan

  Håller med Anna och undrar varifrån koftan kommer? Älskar det lilla ”upprullade” vid ärmarna. Är precis som du skrivit tidigare, en riktig koftknarkare! Lycka till med sista tiden nu!

 5. Profilbild för Veronika
  Veronika

  Hej,
  du ser lika stylish ut som vanligt 🙂
  Ditt underbara smycke, hjärtat – var kommer det ifrån? Helt bedårande.

 6. Profilbild för Coquina

  Spännande att det börjar närma sig =)

 7. Profilbild för m47
  m47

  Skitsnyggt – som vanligt! Fattar inte hur du lyckas se så piffig ut såhär sent i graviditeten. Inte ett spår av svullnad, trötthet och leda. Själv var man en flåsande, strandad val i det där stadiet av graviditeten. Älskar bootcut-jeansen!

 8. Profilbild för elli
  elli

  Jag hade tänkt att fråga dig om hur ni ska göra med Bonnie när det sätter igång? Och hur du tänker kring det?
  Min dotter är väl en ca månad yngre än Bonnie och jag ska ha en ny liten om ca 3 veckor. Tycker det känns jättehemskt att behöva lämna henne mitt i natten… Hon vaknar fortfarande varje natt och kryper över till oss och om vi behöver åka in mitt i natten så är vi plötsligt inte där.
  Vet inte varför jag har blivit så blödig nu på slutet men har börjat tänka mycket på att det blir så stora förändringar för en som knappt är 2 år..

 9. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Anna och Cillan: Koftan kommer OCKSÅ från Lindex!
  extAnnten: Tack snälla, du är alltid så rar!
  Jessica: En vagnrapport dyker upp på bloggen inom kort!
  Veronika: Halsbandet kommer från Sahara silversmycken
  m47: Hm, det är en sak att efter ett antal försök få till någorlunda vettiga bilder, där emellan är jag en strandad val. Lovar.
  Elli: jag tänker att vi nog tar med Bonnie till sjukhuset om vi måste åka mitt i natten, så kan hon sova i sin vagn där eller nåt tills farmor eller någon annan får komma och hämta på morgonen. Eller så löser det sig på annat vis. Jag är också himla blödig med det här, men man får tänka på att det ändå är en väldigt kort och tillfällig grej det här att bara fara bort så där plötsligt.

 10. Profilbild för ulrika
  ulrika

  Hej.
  Ville bara tipsa om ett linne från Modströms, som jag levde i sista tiden som gravid och som jag framför allt använde varje dag under ammningen tror jag, fick tom butiken här hemma att beställa fler till mig….
  Linnen är som en en enda stor tub, kan ha den som linne, förlängning under andra kläder och som kjol.
  Var inte så dyrt heller tror att jag betalade 200:-
  Lovar att det är den bästa investeringen jag gjort i min garderob.
  Lycka till nu med tvåan, ha en fortsatt underbar vecka.
  Mvh Ullis

 11. Profilbild för Sandra

  Du har så fin mage.

 12. Profilbild för mini

  heey, snyggmamma!

 13. Profilbild för Caroline

  Galet snygg! Du ser så himla fräsch ut. Avslappnad och vacker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *