Trångt, stökigt och fint som fan

IMG_0307.JPG
Vaknar nu för tiden inte sällan tillsammans med fyra andra i sängen. Det kommer knallandes under natten. Den ena efter den andra som bökar sig in mellan lakanen. Tio ben som sträcker ut sig när vi vaknar tillsammans med ljuset.
Det är trångt och stökigt som fan. Samtidigt så jävla mysigt, och känslan av att ha hela sitt crew runt sig, mannen man älskar och inte mindre än tre ungar (jag hissnar fortfarande av insikten som slår mig ibland: tre. Barn. Hur hände det liksom?) är så sjukt jävlia mäktig alltså.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Paula

  Dags att köpa en större säng kanske? =)

 2. Profilbild för Cecilia
  Cecilia

  Underbart!

 3. Profilbild för Hanna

  Vad mysigt! Grabbarna kommer över till oss när Rickard inte är hemma. Annars får vi inte plats… Ida har aldrig velat sova hos oss. Hon är tre år och föredrar sin säng.

 4. Profilbild för Maria
  Maria

  Låter så härligt och otroligt mysigt!! Drömmer själv om en stor familj men tyvärr verkar vi ha svårt att få barn. Det är en daglig kamp men jag hoppas fortfarande. Kanske någon dag!

  1. Profilbild för Lotta

   Maria, ge aldrig upp hoppet! Vi fick vänta 10 år på nummer två, sen kom han helt oväntat flera år efter att vi slutat längta och hoppas.

  2. Profilbild för Emm
   Emm

   Jag förstår din längtan och väntan och de hemska dagar när hopp grusas. Fortsätt hoppas och fortsätt kämpa!
   Kram på er och Gott Nytt 2015!

  3. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Det är när bloggar fungerar så här jag verkligen kan förstås vitsen och poängen med dem, när de är ett stöd och kanske tröst ibland helt okända medsystrar emellan. Tack för kärleken ni delar!

  4. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack för pepp! Att personer man aldrig träffat kan ge en tröst och hopp är otroligt. Tack fina! Jag ska sjutton inte sluta hoppas och kämpa för att få bli mamm en dag. Det måste gå! Tack igen.

  5. Profilbild för Maria
   Maria

   Åhh vill bara berätta för er som peppade mig. Jag är gravid!! Det är magi. Otroligt!! Vilken känsla. Tidigt ändå. Lyckan är total!!

   1. Profilbild för Cecilia Blankens

    Så jävla härligt Maria! Stort grattis!

 5. Profilbild för Emma
  Emma

  Ja, det är otroligt härligt det där! Så mycket kärlek att man blir snurrig.
  Vaknade i morse med tre små i sängen inkl make. Även om det är trångt så kommer jag nog sakna det när de inte längre kommer smygande.

 6. Profilbild för Em
  Em

  Fan du, det är jävlar i mig inte dåligt!

 7. Profilbild för Em
  Em

  Oj, smileysen och slutet kom inte med. Kram och lycka till med nytillskottet!

 8. Profilbild för Karin
  Karin

  Så fint! Vilken lycka det är träffa en person man verkligen älskar och som älskar en lika mycket tillbaka och sen ha turen att få barn tillsammans.
  Tänker ofta på det nu det är mindre än 2 månader kvar till vårt andra barn!

 9. Profilbild för Stina
  Stina

  Grattis!
  Jag fick också barn nu i december. Nr 3… Kan inte heller fatta att vi nu faktiskt har ett gäng med ungar. Kom på mig själv här om dagen när jag skulle skicka ett sms. Kan ju inte skriva ”BÅDA barnen” längre utan får skriva ”ALLA barnen” istället.

 10. Profilbild för Malin
  Malin

  Underbart!

 11. Profilbild för carro
  carro

  Du är lyckligt lottad. 🙂 Ha ett gott 2015! Tack för att du delar med dig av ditt liv och allt i både blogg, pod och på insta.

 12. Profilbild för Rosita

  Jag förstår den där känslan. Jag har den fortfarande lite efter att den yngsta har fyllt4 år. Vi är just nu på semester och planerar för den första ”riktiga” och långa utflykten hela familjen. Vi chansar nu, men det börjar ”klia i fingrarna” att få ihop hela familjen på sådant som vi vuxna och de ”stora” tweeniebarnen önskar att göra. Jag berättar på bloggen sen hur det går. Wish us luck…
  //Rosita

 13. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Åh vad jag också längtar till en säng med ungar i. Förlorade vårt barn i magen 2014, men hoppas på att få bli gravid 2015.

  En annan grej, när kommer pumpsen i olika färger som du frågade om hjälp med? Har ett stort behov av nya pumps och tror faktiskt att jag måste ha både oranga och blå rätt så snart:) Tack för underbar blogg och fantastiska skor! Har redan tre Blankens-skor:)

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Åh Hanna, jag är så ledsen för din skull men tror och hoppas precis som du att du snart är där. Jag vet att jag är lyckligt lottad, är just nu så upptagen av den känslan att jag knappt kan tänka på något annat.
   Skorna kommer till våren, vad glad jag är att du gillar dem och våra andra skor!
   Tack själv för att du läser, stor kram och lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *