(null)
Jag ska inte säga att det inte finns stunder när jag känner att HERREJÄVLAR VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ (tex när en behöver hjälp med läxorna, en annan passar på att göra en massa hyss med saxar nånstans i huset, den tredje gallskriker samtidigt som man håller att laga middagen, om jag var bra på att multitaska med bara två barn, är det ändå långt ifrån tillräckligt somliga dagar). Men. Det finns också stunder när det liksom verkligen slår en hur vansinnigt rik på kärlek jag är. Det är en otrolig sak att få älska så många människor. Och även om jag inte alltid känner att jag räcker till, verkar de i alla fall tycka att jag gör det.

0 svar

 1. Låter verkligen underbart. Det är min allra högsta dröm att en gång få ha en så fin familj. Har kämpat i snart 1,5 år med ivf-behandlingar utan resultat. Tänkte köpa mig ett par A-go-go
  som lite materiellt plåster på såren o för att unna o peppa mig med. Ser väldigt fina ut! Vet du hur hög klacken är o om de är stora eller små i storleken? Tack o kram.

  1. Åh, lycka till på IVF-vägen! Jag har en nu 2-åring och en till på väg i magen, bägge resultatet IVF-behandlingar. Så det går även om jag vet att man inte alltid tror det medan man kämpar! Kram!

  2. Åh Lina, du är inte ensam. Det är ett jävla helvete, speciellt när folk blir gravida bara de tänker på barn. Värst är avundsjukan. Känslor som man inte vill ha men bubblar upp ändå…
   Men jag vägrar tro att det inte går vägen. Ge inte upp. Du kommer bli mamma och det ska jag också bli. Så är det bara. Lycka till nu! Det kommer gå bra. Kram

  3. Åh, tack för alla finna kommentarer och lyckönskningar. Det hade jag inte väntar mig. 🙂 Det är verkligen ett helvete det här, vi är tuffa kvinnor som går igenom detta! Jag ska kämpa vidare. Kram till er!

  4. Lycka till!! Min första tog över 2 år att få till (ivf) Men nu sitter jag här med två och en i magen. Känner för dig, kämpa på, jag håller tummar å tår!

  5. Hallå! Vad glad och stolt jag är över mina fina läsarkompisar som dyker upp och stöttar. Skofrågorna kan jag svara på: Klacken är ca1,5 cm och de är aningen stora i storlekarna. Lycka till med allt!

  6. Jag har två lyckade IVF i bagaget som idag är två friska perfekta små flickor. Det går bra för så många. Förhoppningsvis även för er!! ❤️

 2. Lina, det hoppas jag verkligen att du får!! Har själv kämpat länge länge och nu när vi nästan gett upp har jag blivit gravid. Det är magi. Tänker på dig!!

 3. Det går! När vår trea kom o de ”stora” var 3 o 5 brukade jag sänka ambitionsnivån till att ”bara alla överlever” allt utöver det var bonus. Som att jag lyckades laga mat eller hämta alla i tid på förskolan. Det sistnämnda gick bättre än det första. Men barnen hade inget emot att maten ibland blev något torftig i min makes ögon. Korv köttbullar pannkakor och fiskpinnar i en evig stafett.

  När han var hemma från det att den minsta var 10 månader hade den mest akuta hysterin med tre små barn lagt sig och han kunde glänsa med lasagne gjord från scratch när jag kom hem från jobbet. Jag lät honom bara vara mallig över det och tänkte i mitt still sinne att han aldrig riktigt kommer fatta eftersom han inte kommer amma till exempel och inte vara hemma den den första tiden då alla så sakta ska vänja sig vid vad det innebär att vara en till.

  Tänkte skriva lyckönskningar men jag tror det är överflödigt, det kommer lösa sig och sakta men säkert bli mindre kaos, men jag gör det ändå! Lycka till och prioritera för Guds skull inte ner bloggandet, vi är MÅNGA som är HELT beroende av dig. 😉

 4. Åh men precis så känner jag för mina tre. Känner mig precis så rik som du beskriver. Till lina vill jag skicka pepp, har varit där du är. Hopplös känsla att det aldrig fastnar. Nu är jag här med tre, ödmjukt tacksam men glömmer inte den tiden innan och hur smärtsamt det var. Kram och håller tummarna för dig!

 5. Skrev en peppkommentar för längesedan på din fråga om tre barn. Så kul att du trillade dit 🙂 Vet precis hur det där känns! Mitt tips är att under den här korta, oerhört intensiva tiden bli lite trist tokorganiserad. Storkok och hela faderullan… Sen lugnar det sig väldigt om nåt år. Idag har jag en 6/5/2-åring som sitter i soffan och käkar banan framför tv-n medan jag lagar mat. (Fast det är fortfarande ett hiskeligt tempo, allt annat vore en lögn! ) Till sist, grattis!

 6. Jag såg på Instagram att din syster Elin Kling är gravid! Gud va härligt med en liten kusin på väg också! Önskar er all lycka med familjerna!

 7. Har också en liten ivf-bebis som ligger här och snarkar bredvid mig nu. Lång och knölig väg, men man glömmer snabbt det jobbiga när det plötsligt funkar. Hoppas på att så småningom få en till liten på samma väg.

  Stort lycka till!

 8. Hej Cecilia!

  Justnu är vi i ett läge där vi funderar över barn nr 2. Jag googlar ”tvåbarnschock” och känner efter. Vi vill ha fler barn, men när? Det är ändå ganska tufft, den första tiden.

  När jag läste detta inlägget, så blev jag rörd. Så fint, mitt i vardagen. Det är fint att följa dig och alla tankar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *