Tre gånger kärlek

IMG_0675.JPG
Någon frågade efter en utvärdering; hur funkar livet med tre barn? Jag tror att det är alldeles för tidigt för mig att kunna få grepp om; men än så länge kan man väl sammanfatta det som extra mycket. Av allt. Kaos. Tjafs. Men allra mest kärlek.

Och för egen del – jag är kanske inte svinbra på att hantera kaos – men får helt enkelt lära mig det. Vilket sannerligen inte skulle vara en dålig egenskap att lägga till sitt CV. Ett större lugn. Ett mer sansat temperament kanske. Man kan alltid hoppas!

Hur som helst är vi alla väldigt kära i Remy, och jag längtar efter att se honom växa upp -och växa ihop – med de andra barnen. De är tokiga i honom redan nu när han mest bara ligger som ett paket och sover eller gnäller – när han sen blir en kul liten tvååring – åh, jag kan liksom redan nu njuta av fredagsmyset vi ska ha ihop då.

Tre barn är lite svettigt. Men jävligt fint.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för åsa
  åsa

  Åh så underbart foto!! Du har såååå fina barn! Har själv tre barn i liknande åldrar som du (den yngsta är dock 2år) och du har helt rätt, det blir bara bättre och bättre 🙂

 2. Profilbild för A-mamman

  Vill nästan inte läsa eftersom jag inte ska ha/kommer att få/vill försöka skaffa ett tredje barn. Men så som du skriver; ärligt men vackert och strösslat med bilder så lär man ju bli sugen en gång i veckan framöver.

 3. Profilbild för Mini
  Mini

  Vad härligt att läsa, speciellt som att jag har en liten hemlis i magen och vi hoppas så innerligt att allt ska gå bra 🙂.

  1. Profilbild för Sofia S
   Sofia S

   ”En liten hemlis”, så fint! Lycka till!

 4. Profilbild för Emm
  Emm

  Roligt och fint beskrivet med extra mycket av allt osv. Känner igen mig trots mindre mängd familjemedlemmar. Allt, främst känslorna, blir så mycket mer accentuerat med barn. Svettigt var också ordet, sa Bull 😉
  Kram på dig och Keep up the damn good job!

 5. Profilbild för Amanda
  Amanda

  Sååååå tufft med korthår på tjejer oavsett ålder men extra tufft på småflickor. Coolt! Tack för en sjukt bra pod som jag upptäckte i veckan. Härlig känsla att ha en massa ospelade avsnitt att se fram emot 🙂

 6. Profilbild för Anna
  Anna

  Familj är fasiken det finaste som finns!

 7. Profilbild för Sara J
  Sara J

  För min del ångrar jag att jag skaffade tre barn. Får helt enkelt inte livspusslet att gå ihop. Men men det kanske känns mer hanterbart när barnen är större.

 8. Profilbild för Anna, New York – My Bite of the Big Apple

  Grattis till lillen! Jag har just hittat hit.

  Jo, tre barn är svettigt men så klart en stor rikedom också. Jag tror inte heller man kan säga något generellt om hur det är att ”ha tre barn”. Barnen är ju individer som kräver olika mycket, och hur jobbigt det blir beror förstås på hur livet ser ut i övrigt och tusen andra faktorer.

  Lycka till med allt!
  /Anna som har tre killar, 14 till 18!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *