Ni vet de där trosorna man hatar – ja, hatar – och de ligger där i troslådan i åratal och glor på en och man försöker undvika dem så länge det bara går, men så kommer man till dagen när de är de enda rena kvar och man går runt där med en röv tillintetgjord av en oformlig tanttrosa som dessutom skaver. Fult vita är de också. I något slags syntetmaterial så att fuffis bara ”luuuuuft….ge mig……luft”. Men nu jävlar räcker det. Idag var sista dagen. När jag snart går och lägger mig åker de jävlarna av. Rakt ner i sopen ska de! Äntligen!

0 svar

 1. Känner igen det 🙂 har även väldigt fina som är så himla obekväm så jag försöker undvika de. (Är inte svensk in case for any konstiga stavningsfel 🙂

 2. Mina hattrosor är de i spets som jag införskaffade för många år sedan i en illusion om att man måste ha spetstrosor för att vara ”sexig”. Men fy tusan vad obekväma de är och det känns som om delar av fuffis hänger utanför

 3. Exakt så! Jag köpte ”sexiga” trosor av dåligt material för ett par år sen och de har bara legat i botten av min troslåda i flera år eftersom de varken är snygga eller sköna. För någon månad sen åkte de ut!

 4. Cecilia! Ett tips – gå in och kika vad ett gäng bloggare har att säga om det här ansvaret som vi kvinnor ofta tvingas ta som ofrivilliga förebilder. Det är så smarta grejer som skrivs. När jag läser igenom inläggen (Sandra Beijer Niotillfem är superbra och mitt-i-prick) så får man som läsare verkligen en inblick i hur det kan vara att blogga och allt som kommer till. Bloggklimatet och det som sker i kommentarsfält verkar onekligen ha blivit hårdare den senaste tiden, något som inte kan vara så himla skoj för er som bloggar – det får vara stopp på sånt nu. Over and out. Heja dig! <3 Kram

 5. Haha ja, det känner jag igen!!
  1. Räkna hur många använder-varje-dag-trosor du har.
  2. Släng alla som du inte tycker om. Hur många behöver du nya?
  3. Köp nya!! Skittråkigt inköp, men vi underskattar den typen av använder-varje-dag-shopping.
  4. Njut av att du är nöjd med inventeringen av använder-varje-dag-kläder.

 6. Tänk att vi håller på så, för när det endast är dessa obekväma trosor som är rena så kan hela dagen bli förstörd för att man går och irriterar sig på dessa trosor som inte sitter där de ska. Var så skön känsla när jag gjorde mig av med dem för ett tag sen! Man borde verkligen köpa nya trosor och slänga de gamla oftare:)!

 7. Gjorde en total utrensning for 2 manader sen, och kopte en helt ny trosgarderob. Anda smog det sig in trosor som jag hatar! But why! Blev overtalad att kopa ett par halfstring – jag, en alskare av boyshorts typ och hip huggers – gick pa det. Och dar ligger dom. Kom ihåg nar string blev poppis tidigt 90-tal och jag vagrade ha dom for att dom var sa obekväma. ”Men man vanjer sig!” sa en kompis. Da dissade jag dom for gott.

  1. Haha, jag vet, jag går in och läser det här inlägget ibland bara för att få skratta. Så jäkla spot on!

 8. Ja trosor som inte sitter skönt kan dra åt helvete! Och ta med sig strumpbyxor som korvar sig. Ska hjälpa dem på traven i helgen tror jag och göra en rejäl utrensning!

 9. hög igenkänningsfaktor på den. för några veckor sedan gjorde jag samma, jag rensade alla trosor jag skulle skämmas för att visa upp mig i (ja, om jag skulle råka hamna på akuten alltså, killen får stå ut med det mesta.. haha) och köpte trosor i ekologisk bomull på kappahl. 3 för 129 och jag tror att jag köpte tolv trosor och rensade dubbelt så många. nu har jag alltid fina och bekväma och det känns ganska lyxigt att alltid vara fin under kläderna.

 10. aahaha jag älskar dej!! OCH vi har samma frikort (hört podden) – snoop dogg. så himla sexig är han ju! hör och häpna – han kommer till liseberg i sommar! i’ll go for it, så att säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *