Trött på skiten

IMG_0170.JPG
I brist på övrig intressant dokumentation från den här dagen: en bild på min matbesatthet numero uno just nu: spenat. Spenat i alla former, men allra helst sauterad spenat. Och allra allra helst sauterad spenat med vitlök. Skulle kunna leva på skiten.

I övrigt känns det liksom som att jag släppt precis allt just nu. Orkar inte planera julen. Skjuter på jobbsaker. Är helt oengagerad i allt och totalt ”what ever” i min inställning till det mesta. Är helt enkelt helt jävla förlamande trött på att vas gravid just nu. Det känns som att jag är och kommer vara fastspärrad i den här kroppen i en evighet och att det ändå kommer gå åt helvete till slut. Graviddipparnas bråddjup – där är jag. Jag vill inte låta bortskämd eller otacksam – det är inte meningen. Men det kan väl vara så här ibland när man börjar närma sig nu-får-det-fan-räcka-gränsen?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Emma
  Emma

  Gick två veckor över tiden i varmaste sommarvädret med min andra dotter tidigare i år, vet precis hur du känner dig! Som tröst kom hon ut självmant, snabbt och väldigt ”färdigbakad” sen. Hang in there!

 2. Profilbild för Astrid

  107dgr kvar här… Är så less! Vart gravid i mars-14, missfall i maj, gravid igen tidigt juli. Har typ inte gjort annat än varit gravid 2014! Som tur är står min mamma för julen så jag ska bara ta mig dit. Hoppas du får en massa spenat och håller humöret uppe lite iaf!

 3. Profilbild för Sofie
  Sofie

  Hej, jag fick mitt andra barn för två veckor sedan. Kom en dryg vecka innan BF, så jag hann aldrig bli urless men på god väg, fast jag mådde väldigt bra. Nu kan jag istället sakna att vara gravid o blir lite sorgsen när jag tänker på att det är över…

 4. Profilbild för Helen
  Helen

  Känner med dig. Man är så less på slutet. Men snart är det väl dags? Är det inte meningen att man skall bli trött på det i slutet. Tänk att snart har du en liten go, mjuk, ljuvligt doftande liten kille i famnen. Och två ljuvliga små tjejer med. Kram

 5. Profilbild för My own backyard

  Det är ju inget konstigt alls Cecilia.
  Att vara less på att vara gravid på slutet är ju de flesta. Att man blir sååå pass less att man längtar efter förlossningen och den där eländiga smärtan man får på köpet måste ju vara psykologiskt riktigt.
  Hoppas det närmar sig due date för dig snart.
  Hang in there!

 6. Profilbild för Emma
  Emma

  Vet ALLT om att vara gravidless!! Har gått över med alla tre (8, 12 och 16 dar) Med nr 3 åkte jag in på v 41+3-kontroll med förhoppning om hinnsvepning och därmed, enligt mig, bebis följande dag. Det gick icke. Inte en cm öppen. Grinade i två dagar och åt en hel burk Nutella. 3 dar senare blev jag igångsatt och vår prinsessa kom! Då hade jag glömt dramat jag skapade några dagar tidigare.
  Lycka till!! 3 är underbart!
  Kram

 7. Profilbild för Isabel
  Isabel

  Jag tror att det är meningen att man ska vara så satans less på slutet så att man står ut med smärtan bara för att bli fri 🙂
  Kram

 8. Profilbild för Em
  Em

  Känner med dig! Vet precis hur du känner dig. Jag var precis lika less i slutet med våra barn. Men snart har du en liten bebis i famnen istället för i magen! Underbar känsla! Lycka till! 🙂

 9. Profilbild för Malin
  Malin

  Helt normalt. Snart kommer belöningen.

 10. Profilbild för Ida

  Jag tyckte att det var så drygt att vara gravid ungefär från första början. Jätte efterlängtad baby, men vägen dit var bara jobbig. Gick en vecka över tiden & har aldrig varit så bitter i hela mitt liv – tror att det är högst normalt! Nu är knyttet två veckor & jag är så kär i honom, men syskon känns inte ett dugg aktuellt får jag ju lov att erkänna!

 11. Profilbild för Face
  Face

  Tråkigt 🙁 Hoppas det känns bättre snart!

  Vad hände med toca tävlingen?

 12. Profilbild för Lan

  Det ordnar sig skall du se. Sen, spenaten…finns ju värre saker att ha cravings på. Nyttig skit. Blir sugen på att ställa mig & steka (sautera?) spenat med vitlök själv & jag är inte det minsta gravid. Ha d!

 13. Profilbild för Emma

  Men det där såg ju inte lite gott ut! Vad är dom där trekanterna du har uppe på haha?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *